PhotoShop bölümünde sorumluluk almak istiyorum...

dezzy

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar PhotoShop programını seviyorum, Ve eğer açtığım başlığa bakarsanız güzel tutorialler yayınlıyorum.. Tabi ki takdir sizin ama ben adaylığımı koyuyorum,
ve Dark_Angel'ın koymuş olduğu kurallara uyduğumu düşünüyorum...
Sağolun eleştiri ve destekleriniz için şimdiden...

Arkadaşım gerçekten çalışıyosun biraz daha devam et ondan sonra bakıcaz ..

:) adam1n hevesini neden k1rd1n solariz b1rak çal1ss1n

dezzy olsun bence de +1

dezzy onu bunu bırak seni chamfer abin le beraber adultta yetiştirelim çok iş var walla :D

12 başlık açmişsın sadece 1 i sabit ve Photoshop & Flash da tek başlığın var
17 Saat 38 Dakika 48 Saniye bence biraz az
öncesinden biliyorum ki yetenekli ve azimlisin sol un dediği gibi biraz daha devam et elbet saygıdeğer yöneticilerimiz gereğini yapacaktır : p

çalışmaların güzel dezzy merakın da var...sen çalıştığın sürece istediklerine zamanla ulaşırsın diye düşünüyorum...hackhellde geçirdiğin zamanın biraz daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum...başarılar dilerim

Daha başka ne olsunki dostum gerekenler söylenmiş özet olarak böyle devam edersen iş senin deniyo başarılar ;)

dezzy modluga yakışır :)
+1000

Bence forumun genç vede yetenekli bir modu olabilir .
Çalıştığından emin olduğum için +1 benden Genç arkadaşımıza .

Xfiles'ın dediklerini ilerde belki kabul edersin . Ama bence photoshop bu yaşında daha iyi gelir sana .
:)

dezzy genç ve yetenekli biri kabul ama diğer yönetici arkadaslarımızında dediği gibi biraz daha calısması gerek.. :)

gençlerin önünü açmak gerek ve ps bölümü güzel bir bölüm yaratıcılık gerektiren bir bölüm dezzy'nin alnının akıyla bu görevi üstleneceğine canı gönülden inanıyorum..

Bence becerirsin. Buradada konu yönetime gelirse oradada destekleyeceğim.

Dezzy Bendende Sana Tam Destek Dostum Mod Olarak Gormek Isterım Senı

Geri