TheMetaor
тм ρRoduction
Bu Başlık Altından PhotoShop & Flash Hakkındaki Problemlerinizi Bizlere Danısabilirsiniz.
ben bisey cok merak ediyorum ps ile ilgili
butun bu butonlari filan yapiyorlar ya arkaplani nasil hazirliyorlar ?
mesela :
![]()
![]()
bu resimlerin arkaplanlarini nasil hazirliyorlar yada nerden indiriyorlar lutfen yardim edin
Sen üretiyosun kardes PhotoShopta yenisin Sanırım en basit tasarımlardır Onlar.Şöle bi incele dersleri Cok basit. Gelicek sana
arkadaslar cs2 9,0 authorization code gibi biişi istiyo onu nerden bulabilirim
Sizden birşey öyrenmek istiyorum,
Adobe photo shop CS3 Ex yüklemiştim benim bilgisayarıma göre büyük bir program zira benim bilgisayarımde REM 512 (hatta
480 görünüyor) belki bu yüzden ben CS3 ü kullanamadım birazda sevmedim
Mesela image ready yok ben dışardan 3.0 ını yükledim CS3 le bağlantı kuramıyor.
Sizce hangi versiyonunu yüklemeliyim İmage ready benim için çok önemli.Tavsiyenizi bekliyorum.
Yüklemeyi sizden gelecek cevaba göre yapacağım
Saygılarımla
İlgilendiğin ve tavsiyen için çok teşekkürler dostum CS2 yüklemeye karar verdim.
Saygılarımla...
Burayı görmeyip yeni bir konu açmak gibi bir aptallık yaptım kusura bakmayın. Sorunum şuki, backgrounda herhangi bir resim açmışken, yeni bir layer oluşturduktan sonra ona resim ekleyemiyorum. Nasıl oldugunu anlatabilirseniz (mümkünse ss ile) minnettar olurum. Saygılar.
Burayı görmeyip yeni bir konu açmak gibi bir aptallık yaptım kusura bakmayın. Sorunum şuki, backgrounda herhangi bir resim açmışken, yeni bir layer oluşturduktan sonra ona resim ekleyemiyorum. Nasıl oldugunu anlatabilirseniz (mümkünse ss ile) minnettar olurum. Saygılar.