anlatım eksik galiba aynen uyguluyorum olmuyor :(
playact New member Katılım 12 Kas 2007 Mesajlar 87 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 38 Konum Mersin 5 Ağu 2008 #21 anlatım eksik galiba aynen uyguluyorum olmuyor
K kaliptran3 New member Katılım 12 Ocak 2008 Mesajlar 2 Reaction score 0 Puanları 0 6 Ağu 2008 #22 ya bn bişeyler yaptım ama dosya türü imgeready dio yani gif deil!! onu nası ayarlayabilirim?
F FırtınaMc New member Katılım 24 Haz 2008 Mesajlar 7 Reaction score 0 Puanları 0 26 Ağu 2008 #23 dediklerini aynen uyguladım ama image readye gecmeden senin verdigin gibi olmuyor. sadece bos bi yesil ekran var senin veridigin ki gibi deil ( Ewet Galiba eksik bisiler anlatmıssın
dediklerini aynen uyguladım ama image readye gecmeden senin verdigin gibi olmuyor. sadece bos bi yesil ekran var senin veridigin ki gibi deil ( Ewet Galiba eksik bisiler anlatmıssın
SpooKs ` єภ๔๏קlคz๓ Katılım 6 Tem 2008 Mesajlar 2,833 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 33 Konum TT takılıyor :) 22 Şub 2009 #24 SpYCeZa' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Açıkçası sunun nerde olgunu bulamadım birisi "AYRINTILI" olarak yazsın lütfen
SpYCeZa' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Açıkçası sunun nerde olgunu bulamadım birisi "AYRINTILI" olarak yazsın lütfen