Php 7.7 Kurulum Yardim

lede

Banned
Reaction score
0
Selam hostin ve donmain hazır vb kuracaktım ama lisansız olması beni biraz kastı o yüzden netten php 7.7 indirdim tr dosyasınıda indirdim kurulumunu anlatıcak biri varmı yardımcı olursanız çok seviniri ftp ye nasıl atacaz hani dosyanın içine atacaz bastan sona lazım saolun teşekkğür ederim:(

1: Upload

İndirdiğiniz php-nuke klasorunun içindeki html klasorunu upload edin..(html klasorunun ismini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz)

2: Database Oluşturma

Alttaki menuye girin..

panel6qd.jpg

Db: Database adımızı yazıp "add db" diyoruz..

daha sonra db ye bağlanmak için Username ve password belirleyip add user diyoruz.. (dipnot: vbullettindede bu aynıdır )

Bunları hatasız tamamladıktan sonra yuklediğiniz dosyanın "sql" klasorunun içindeki "nuke.sql" dosyasını goreceksiniz. Bu dosyayı gondermek için cpanel inizden "MySQL Databases" bolumune burdanda "phpMyAdmin" e gidiyoruz.. Açmış olduğunuz Database adını seçtikten sonra "SQL" linkine tıklayıp ordan "Gözat" a tıklayarak "nuke.sql" dosyasını seçip database imize yolluyoruz..

3: Config Ayarları

Son adımda config ayarlarını duzenliyoruz..
"html" klasorunun içindeki "config.php" dosyasını açıyoruz (txt editor ile)

$dbhost = "localhost"; - Sabit
$dbuname = "deneme"; - DataBase Kullanıcı Adınız
$dbpass = "deneme"; - DataBase Kullanıcı Şifreniz
$dbname = "deneme"; - DataBase Adınız
$prefix = "nuke"; - Sabit
$user_prefix = "nuke"; - Sabit
$dbtype = "MySQL"; - Sabit
$sitekey = "SdFk*fa28367-dm56w69.3a2fDS+e9"; - Bunu Site guvenliği için istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz ...

Ve son olarak "www.siteniz.com/admin.php" yoluna gidip admin kullanıcı adınızı ve şifrenizi oluşturarak panele giriş yapabilirsiniz ...

Written By ProwL.

saol prowl dostum upload dediğin yani ftpye mi atacam klasörü html yi

bu arkadas vb kurcam dio php 77 indirmish anlamadım ben bişi :D

vb paralıymıs ne yapabilirim php de duru indirdim ama kurması zormus anlamayan için öyle ne yapıyım

Geri