Ping sorunu olanlar baksın

UNDER258

New member
Reaction score
0
Sadece bildiklerimi ve zamanında bende olan ve denediklerimi yazacağım

1. Modem Kablosuz ise

*Arkaşalar modem kablosuz ise modam ile pc arasında fazla mesafe olmamasına özen gösterin.
*Pc ile modem arasında veya yakınında telefon veya manyetik etki yapacak şeyler bulundurmayın (Bağızı modemler etkilenebiliyor)
*Dns sunucusunu kontrol edin gerekirse modeme reset atın ve yeni ip almasını sağlayın.
*Download(indirme) olup olmadığına bakın bişey donwload etmiyorsanız, Görev yöneticisini açın ve Ağ iletişimi Sekmesine Tıklayın download yapmadığınız halde ağ iletişimi hareketli ise virüs bulaşmış ve kendi kendine birşeyler download yapıyor olabilir.
*Bunun yanısıra bağzı anti-wirüs programları veya windows güncelleştirme yapıyor olabilir bu durumda reset atın ve güncelleştirmeleri iptal edin.

2. Kablolu Modem Kullanıyorsanız

*Arkadaşlar kablolu modem için bukadar istisna yok ya download vardır ya wirüs.
*Modeminize reset atın Ağ bağlantılarını kontro edin.
*Eğer İnterneti ortak kullanıyorsanız 2. kullanıcı download yapıyor olabilir (Modem Sizde ise çekin Kablosunu :D
*Bunun yanısıra bağzı wirüs programları veya windows güncelleştirme yapıyor olabilir bu durumda reset atın ve güncelleştirmeleri iptal edin.

" Umarım işe yarayacaktır, sadece benim başıma gelen ve uyguladıklarımı yazdım arkadaşlar bende sorun kalmadı.Ama işe yaramazsa Küfretmeyin :D Bunlar sadece birer öneri "

işinize yararsa Bir Teşekkür Etmeyi Unutmayınız:goz:

bilinen şeyler ama yinede saol t$k.

evet arkadaslar eğer sizinde bildiğiniz ek şeyler warsa ekleyin bnce gzl olur

Başlıkları geziyorum cevap arıyorum. teşekkürler ama bu arada soracak olursam eğer: Uydunet modem ve internet kullanıcısıyım. Modemin koptuğu anları tutan uygun bir program arıyorum. Teşekkürler

Geri