piranha max çift sim kartlı telefon.

spartax

New member
Reaction score
0
güzel sözlerin, güzel cevaplar aldığı yer
cimg1711z.jpg

cimg1719t.jpg

cimg1715k.jpg

cimg1712e.jpg

arkadaşlar, telefonu alalı 2 gün oldu. çok fazla telefon değiştirdim. bu da son durağım (şimdilik:))
telefon 99TL'ye satılıyor. (sadece 1 yerde bu fiyata, reklama girmesin)
temel teknik özellikler gogıl amcaya sorularak öğrenilebilir.

benim fikirlerime gelince:
artıları :
+ fiyat
+ çift sim
+ nokia batarya ile çalışabiliyor, ince uçlu nokia şarj cihazı ile şarj olabiliyor.
+ radyo + mp3 çalar
+ kullanışlı + küçük
+ temiz türkçe
+ ...

eksileri :
- kamera kalitesi (bu fiyata mükemmel aslında)

özetle:
bu fiyata alınabilecek çok iyi bi telefon. fiyat / performans = 5*****

bunların dışında sormak istediğiniz birşey varsa, cevaplarım.
ya da başka resim isteyen?

teşekkürler. selametle..

ilgilenen mutlaka çıkar merak etme kalabalık da etmezsin o kadar boş konu var ki :/

Dostum nasıl memnunmusun telefondan?.şarji falan nasıl gidiyor. bi yorumlasan çok iyi olur bende almayı düşünüyorum.

valla arkadaşım aldı bu telefonu 100 küsür tl ye gayet şık şirin bi telefon. ama biraz yavaş bi telefon oda fazla sorun çıkarmaz galiba. almayı düşünen arkadaşlara tavsiye edebilirim yinede size kalmış

bataryalar konusunda bilginiz var sanırım. hangi bataryayı taktınız maxa. hangi bataryaları kullanabiliriz orjinali yerine. 800 mah galiba orjinali. daha güçlü bir batarya önerirmisiniz?

Verdiğin bilgiler için sağol;

ama bize kullanım ile bilgiler versen daha faydalı olur kanımca, hani karşılaştıgın zorluklar bozuluklar yada iyilikler.
mesela 2 hat kullanımı ses meselesinden bahsetmişsin o nasıl ses hem konuşurken hem kerşı taraf duyarken iyimi.

sen konusrken 2. hattan arana biliyormu ?

mesajlaşmak nasıl biraz daha bilgi breisen bende sipari veriim :D
hadi sağol

piranha max ı bende almayı düşünüyorum.
o fiyata bu özelliklerde başka bi telefon bulamadım.
Ama biraz daha kullanım ile ilgili bilgi verirsen güzel olur.
mesela sorunları varmı?
bi mesaj yazımında bi de kamerada foto çekerken kırmızı çizgi geçiyomuş galiba...
Başka bi sorunu var mı sizin bulduğunuz

Her yönüyle beklenenleri karşılıyor sadece mesaj yazmak biraz sorun

Telefon 10.09.2009 tarihinde elime geçti. Fiyatıyla kıyaslandığımda tahminimden çok daha kaliteli ve özellikli bir cihaz almış olduğuma sevindim. olumlu ve olumsuz yönlerine gelince;
Artıları;
+En önemli görevi olan çift hatta sorun yok
+Malzeme kalitesi marka telefonlar kadar iyi
+Oldukça hafif ve ince cebinizde taşıyacaksanız bu çok önemli
+Ekran kalitesi gayet iyi
+Radyo sorunsuz ve iyi çekiyor ses düzeyi vasat
+mp3 çaları da sorunsuz ses yine vasat
+kamerası olması bir avantaj tabi kalite beklemeye gerek yok acil durumlarda iş görecek kadar iyi
+USB den şarj olması ve ayrıca nokia ince uclu şarj aletini girişi olması büyük rahatlık
+Yön tuşlarına belirli kısa yollar atayabiliyorsunuz
+5 ayrı alarm kurabiliyorsunuz farklı periyotlar verilebiliyor

Eksilere gelince;
-Eğer hızlı ve sık mesajlaşıyorsanız sorun var demektir. Çünkü ilk 20 karaktersen sonra telefon yazdıklarınızı geriden tamamlıyor. Mesaj uzadıkça iyice geride kalıyor. Siz yazıp bitirdikten sonra 3 veya 5 kelime kadar geç tamamlıyor. Eğer yanlış yazmışsanız silmek ve yeniden yazmakta bir o kadar ağır işliyor.
-Telefonun kendi rehberine kayıtlarınızı aktarırsanız her bir kayıt çift görünüyor. Hangi rehberi görüntülemek istediğinizi seçme şansı yok.
-Hoparlörden yüksek seste çatlama değilde baslarda boğulma yapma durumu söz konusu ama çok da kötü değil.
-Yeni mesaj gönderirken kaydet ve gönder seçeneği var ama birmesajı cevaplıyorsanız bu seçenek çıkmıyor.
-Tuş takımı sadeceotomatik kilitlenebiliyor. Elle kilitleyemiyorsunuz.

Kısacası bazı eksikleri olmasına rağmen fiyatı ve kalitesiyle bunu kapatabilecek şık ve ekonomik bir cihaz. Özellikle fazla mesajlaşmıyorsanız fazla düşünmeden alın derim. Bu fiyata bundan iyisini bulamak imkansız gibi birşey.
:glare::glare::glare::glare::glare::glare::glare::glare:

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
bugün siparişi verdim. yarın elime ulaşır. bende deneyip (varsa) diğer eksikliklerini aktarmaya çalışırım sizlere.
Telefon gayet ucuz.
Üretimdeki malzemenin dediğin gibi kaliteli olmasını umuyorum çünkü şuan elimde nokia 2630 var ve telefonu ilk aldığımda ince olmasından dolayı elimden düşürüyordum fakat telefonda şuana kadar derin bi darbe oluşmadı. yalnızca taşlı bi arazide düşürmüştüm köşesi biraz deforme oldu o kadar. neyse işte her telefon gibi. :D

Nokıa bl-5c bataryayla deniyen varmı?

Arkadaşlar nokıa bl-4c bataryayla denemiş 860 mah. Nokıa bl-5c bataryayla deniyen varmı? Bl-5c 1090 mah. Boyutları sığıyomu sorun olurmu acil bilgilendirirseniz sevinirim...

Arkadaşlar nokıa bl-4c bataryayla denemiş 860 mah. Nokıa bl-5c bataryayla deniyen varmı? Bl-5c 1090 mah. Boyutları sığıyomu sorun olurmu acil bilgilendirirseniz sevinirim...

ben denedim oluyor ama kapat tam kapanmıyor. göz kararı söylüyorum 1 mm daha ince olsa o batarya kapat tam oturur. ben yaklaşık 2 aydır bu şekilde kullanıyorum. hiç sorun yok. kapak hiç açılmadı. sadece tek bir diş oturmuyor yerine. diğerleri oturuyor ve onlarda kapağın sağlam durması için yeterli oluyor.

aslında benim şöyle bir sorunum var. ben kulaklıktan memnun değilim. değiştirmek istiyorum ama o nokia şarj girişinin üstünde kulaklığı taktığımız kısım tam olarak ismi nedir. ona göre kulaklık alacağım ama baya araştırmama rağmen ne olduğuun öğrenemedim o girişin. mini usb değil, mini 4 pin usb değil mini 5 pin usb değil. hepsinin fotosuna bakabilirsiniz netten hiçbirisi o girişe taktığımız kualklık kablosuna benzemiyor. o kısma direk kulaklık değilde 3,5mm jack ta takılabilir tabi ucu uygun oalcak.(bir uc tele diğer uc 3,5mm jack olacak yada 2,5mm jack ve aldığımız kulaklık bu jacka takılacak) ama işte o girişin ne olduğunu bilmediğimden uygun kabloda bulamıyorum. konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..

100 liraya neyden kötü al eşşek niyetine kullan parçalansa için acımaz :)

ince nokia şarj girişini denedinizmi benimki o girişten şarj olmuyor.

Geri