Pitbull dehşeti kameralarda

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Reaction score
0
ABD’nin Providence kentinde, tasmasından kurtulan pitbull cinsi köpek bir berbere girdi.

Müşterilere ve işyeri çalışanlarına saldıran köpeğin saçtığı korku işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde tasmasından kurtulan köpeğin işyerine girmesi ve ardından içeridekilere saldırması görülüyor. Çalışanlar ve müşteriler ise küçük dükkanda saldırıdan kurtulmak için ya birbirilerini itiyor ya da masa ve sandalyelere çıkıyor. Görünütlerde köpek saldırıların ardından yine kapıdan dışarı kaçıyor. Olayda 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.​

Video Ve Kaynak

Ekli dosyalar

• pitbull-berber.jpg
    pitbull-berber.jpg
    22.3 KB · Görüntüleme: 148
Pitbull dehşeti diyor ama oradakilerde köpeğin anasını ağlatmış yani :) adam saç kurutma makinesiyle vuruyor ya :biggrin Şaka bir yana pitbull'ların eğitimi çok önemli bu köpek en fazla 1 yaşında.. Benimde 3 yaşında Tiger pitbull'um var hiç böyle şeyler yaşamadım daha =)

Eline bıçak alcaksın.15 yaşındayken bana da pitbul saldırmışdı.Köpek taşla vurmama ragmen ayağımı bırakmadı.Sonradan öğrendik ki köpeğin ayağını kırmışım =) Ama şu kadarını biliyorum ki bu köpekler yaşlıları ve çocukları öldürübilecek içgüdüye sahip.Hatta ABD'de 1998 yılında sahibini öldüren köpek bile var...Sakat işler.Tez kellesi vurula !

Geri