PKK’ya terörist demeyin

muratcolez

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
PKK’ya terörist demeyin

Demokratik Toplum Partisi, Avrupa Parlamentosu (AP) üyelerine, partinin Avrupa bürosundan yolladığı bir mektupta, PKK’dan "terör örgütü" olarak söz edilmemesini talep etti.

Hollandalı Hıristiyan demokrat milletvekili Ria Oomen-Ruijten tarafından kaleme alınan Türkiye raporu, 11 martta AP Genel kurulunda tartışılarak oylanacak. Raporda DTP ve PKK’ya yönelik sert ifadeler yer alıyor. İki sayfalık mektupta şu görüşler var:

PKK’ya "terörist" diyen paragraf tamamen değiştirilmelidir. PKK’ya hem terörist deyip hem de ateşkes çağrısı yapmasını nasıl beklersiniz? Eğer Türkiye’ye terörle mücadelede destek verirseniz, bu Leyla Zana’nın hapse atılması için Türkiye ile dayanışma içinde olduğunuzu gösterir. Zira Türk devlet mantığına göre devleti eleştiren Zana, siyasetçiler, gazeteciler ve aydınların hepsi teröristtir.

DTP’ye PKK ile arasında mesafe koyması gerektiğini söyleyen paragraf tamamen silinmeli.

DTP’ye PKK ile arasında mesafe koyma çağrısı mantıksız ve objektif değildir. Eğer bu paragraf silinmezse dengeli olması için bir cümle daha ilave edilmelidir. Bu cümle de şöyle olmalıdır: "AP; Türkiye Başbakanı Erdoğan, Ak Parti ve seçilmiş üyelerinden AB’nin terör listesinde bulunan Hamas’la arasına net bir mesafe koyması çağrısı yapar".

AB’nin PKK için kullandığı dil provokatiftir. Gazze ile ilgili AB kararlarında Hamas’a karşı böyle bir üslup kullanılmıyor.​

Hürriyet​

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11155446.asp?top=1

teröriste hakaret olur terörist demek..çünkü dış dünyanın filistinliyede,çeçenlerede terörist dediği bir alemde bu türden mücadelesi olanlar için pkk gibilerine terörist demek onlara hakarettir.

işte arkadaşlar cumhuriyetçilik anlayımışımız sadece başörtüsünde geçerlidir.

birisi ülkenin önemli bir kısmında başörtü takan bayanlar var ve eğitim hakkı olması lazım diyecek oluyor parti kapanıyor ya da zor kurtarılıyor.

kimileri de böyle senelerdir ülkeyi bölme işlemleri için uğraşıyor ama kimsenin gıkı çıkmıyor.
ben ve ailem ülke siyasetine birazcık da olsun yakın olduğumuzdan gerçekleri duyum ve gözlem yoluyla biliyorum ama düşünce suçu işleyip yatmaya niyetim yok. sonuçta özgür bir ülkeyiz. söylemedikçe düşün değil mi.

SoysuzLar

sizinde sonunuz gelecek

GeßersinLer !!!
Adam Aptullah ÖcaLını saLın dıo yha Deli oLdum !

bir tilki hükmü varsa birde kurt töresi var!
bir BOZKURT töresi var !!!

hepinizin kökünü kurutmadan bu vatanın evlatları rahat edemiycek adiler...

konudaki küfür içeren mesajlar tarafımca silinmiştir..
unutmayın ki bu forumunda kuralları var..!

Soysuz Köpek!!!! Pislikler!!!!!

gibi alternatifler varr.....Devam edersem ağzım bozulacak.....kendinize sıfatmı bulamıonuzz sıfatsız ş**fsizler........!!!!!

aşırı milliyetçi geri kafalı bi toplum var bu ulkede.
ben kürd'üm utanmammı lazım kürt oldugum ıcın? hayır
ama konuyu acıyolar pkk'dan terösistten konunun sonu oluyo bütün kürt'ler terörist
bu ülkede kürt oldugunu soyleyence iş bulamıyorsun yaşamak dahi zorlaşıyor
ben kürd'üm dediğin zaman terösist gozuyle bakıyorlar..

aşırı milliyetçi geri kafalı bi toplum var bu ulkede.
ben kürd'üm utanmammı lazım kürt oldugum ıcın? hayır
ama konuyu acıyolar pkk'dan terösistten konunun sonu oluyo bütün kürt'ler terörist
bu ülkede kürt oldugunu soyleyence iş bulamıyorsun yaşamak dahi zorlaşıyor
ben kürd'üm dediğin zaman terösist gozuyle bakıyorlar..

Bak ne güzel sıkıntını anlatmışsın, diğer kürt vatandaşlarının yaptıkları yüzünden seninde terörist muamelesi gördüğünü söylemiş ve dışlanmaktan iş bulamamaktan şikayet etmişsin.

Gelgelelim seni bu kalıba sokanlara en ufak dokundurmamışsın,onların yaptığı pisliklerden hiç bahsetmiyosun.Dağda masum Türk askerini katleden, düşman yunannistan ve kuzey ırak eğitim kamplarından eğitilip masum halkı çoluk çocuk demeden bombalayan, arabaları yakan, kamu düzenini bozan,her ortamda Türkiye düşmanlığı yapan yawşak ırkdaşların hakkında en ufak eleştiri yapmamışsın.Bebek katili şerefsiz Aponun bu işlerin başı olduğunu, meclisteki çapulcuların bunun siyasi kolu olduğunu,ayrı millet ayrı ırk anlayışına dayanarak ayrı bir yurt istendiğini bununda yanlış olduğunu söylememişsin.

Türk halkını geri kafalı ilan et,benim ödediğim vergilerle hayatını idame et, kamu hizmetlerinden pozitif ayrımcılık yapılarak en fazla sen yararlan ondan sonra karşıma geç bide benim halkımı eleştir.

Samimiyetine inandığım kürt sayısı o kadar azki; hepinizin gönlünde bağımsız kürdistan yatıyo, gücünüz yetse bi kaşık suda boğarsınız bizi.

Allah size başınızı kaşımaya tırnak vermesin..

---------------------------------------

Geri