Pkk ermenistandan ayrılıyor.

ghost031

New member
Reaction score
0
Bölgede örgüt güdümünde yayın yapan Radio Kurd'dan, Ermenistan'ın kısa süre içinde terk edilmesi gerektiği açıklandı. Örgütün yeni istikametinin ise Güney Kıbrıs olduğu istihbarat birimlerince belirlendi.

Bölücü terör örgütünün, ABD'deki gibi mal varlıklarına el konulmasının ardından, Ermenistan bankalarındaki paralar ile dernek, vakıf ve kişiler üzerindeki mal varlıklarını bu ülkeden çıkarmaya çalıştığı saptandı. Türkiye ile Ermenistan arasında yaşanan tarihi gelişmeler, bölücü terör örgütü PKK tarafından da yakından izleniyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesini aşarak Kuzey Irak'taki Kandil Dağı'na düzenlediği operasyonların ardından Ermenistan sınırına yönelen örgütün konumunu da Türkiye ile Ermenistan arasındaki diplomatik ilişkilere göre ayarladığı anlaşıldı. Terör örgütüne ait televizyon ve radyo kanallarını yakın takibe alan istihbarat birimleri, örgütün bölgede yayın yapan Radio Kurd adlı internet sitesinden yandaşlarına ilginç talimatlar verdiğini kayda aldı. Buna göre yakınlaşmadan endişe duyan örgüt tekrar Güney Kıbrıs'a, Limasol'a dönmek için harekete geçti.

ARTIK ERMENİSTAN'DA KALMAK RİSK

Ermenistan'da kalmayı risk gören örgüt elebaşılarının önümüzdeki dönemde haklarında yakalama kararı çıkarılabileceğini de değerlendirdiği anlaşıldı. Örgütün bankalardaki hesaplarına el konulabileceğini düşünerek, örgütle ilişkili kişi, dernek ve vakıfların bankalardaki paralarının da yurtdışına çıkarılması yönünde girişimleri belirlendi. Bu arada bölücü terör örgütü PKK'nın Ermenistan sınırında Gümrü, Erivan, Laçin, CVE Stitag Kelbecer gibi isimler altında kapıları bulunduğu da öne sürüldü. Örgütün çoğu Erivan'da bulunan Kürt Halkları ve Dini Derneği, Yezidi Kürt Kadınlar Derneği, Kürt Uluslararası Kültür ve Enformasyon Derneği gibi kuruluşları da kontrol ettiği belirtiliyor.

kaynak : PKK Ermenistan'dan Çıkıyor | Aktif Haber

Kökünüz bi kazınsaydı.

Alaşılan PKK nın tasiye süreci başladı.PKK üzerinden siyaset yapanların işi zor bundan sonra

Komşuları ile ilişkilerini düzene koymuş bir Türkiyenin yakınlarında yer bulamayacaklar anlaşılan.

bunların kökü ermenistanda zaten, kürt kardeşlerimizle bi alakaları yok

Komşuları ile ilişkilerini düzene koymuş bir Türkiyenin yakınlarında yer bulamayacaklar anlaşılan.

çok iyi niyetlisin diye düşünüyorum
25 yıldır bu itleri ırak iran suriye beslemedimi
abd nin lojistik desteği altında

abd kullandı
türkiyeyi zayıf düşürmek için
kaynaklarını teröre akıttın ekonomik olarak zayıfladın gelişemedin geri kaldın
ortadoğu planlarını şekillendirmek içinkulllandığı pkkya ihtiyacı kalmadı
tasfiye edilmesi gerekiyor
bu işide bir taşerona ihale edecek
tahmin et en güzel aday kim
25 yıl boyunca kan davası yarattığı ülke elbette TÜRKİYE

çok iyi niyetlisin diye düşünüyorum
25 yıldır bu itleri ırak iran suriye beslemedimi
abd nin lojistik desteği altında

abd kullandı
türkiyeyi zayıf düşürmek için
kaynaklarını teröre akıttın ekonomik olarak zayıfladın gelişemedin geri kaldın
ortadoğu planlarını şekillendirmek içinkulllandığı pkkya ihtiyacı kalmadı
tasfiye edilmesi gerekiyor
bu işide bir taşerona ihale edecek
tahmin et en güzel aday kim
25 yıl boyunca kan davası yarattığı ülke elbette TÜRKİYE

Eskiden hep Kötü niyetliydim. elime fırsat geçse bütün komşu ülkeleri yerlebir edecek kadar kötü.

Çünkü o yönde yetiştirilmiştim. Çünkü kıbrıs barış harekatının korkusunu taa iliklerimde hissedecek kadar küçük yaşlardaydım. Yunanistanı düşman bellemiştim.

Çünkü henüz ilkokul yıllarımda sağcı solcu çatışmalarının ortasında kalmıştım. Bana hep solcuların komünist olduğu ve SSCB'nin bu komünist hareketi desteklediği söylenmişti . Rusya ülkemizin birliğine kastediyordu anlaşılan.

Çünkü Bulgaristanın soydaşlarımıza uyguladığı zulüm yıllarında henüz liseye gidiyordum. Belene kampında işkencelere maruz kalan soydaşlarımızın simgesi olmuştu Aysel. Lanet okuyordum Bulgaristana.

İran vardı birde. Her zaman Rejimimizi değiştirmeye çalışan. Humeynici denmeye başlamıştı her sakallıya Korkuyordum İrandan.

PKK'yı hep besleyen komşularımız olarak söylenmişti hayatımın bütün dönemlerinde. Ermenistan,Suriye, Irak vs.vs. Hepsi can düşmanlarımız gibi anlatılıyordu. Peki bu güzel coğrafyada hiç mi dostumuz yoktu. Vardı tabiiki . Pakistan vardı her ne kadar komşumuz olmasada Şive Pakistan türkülerini söyleyerek En üst düzey görüşmeler yapılan dost bir ülke.

Ya şimdi. Şimdi Tüm komşularımızla üst düzey diyaloglar gerçekleşiyor. Alıyoruz satıyoruz birlikte projeler üretiyoruz. Hükümetimizin güler yüzü dost eli hep komşularımızı bize yaklaştırıyor. Ve İlişkilerde bahar havası yaşanıyor bütün komşularımızla. PKK elbette artık sahipsiz kaldı. İyi niyetli bir Türkiyeye karşı komşuları neden kötü niyetli olsun. Neden Türk insanına kıyan bir Terör Örgütüne yardımda bulunsun. Her şeyimiz vardı eskiden beri eksik olan şey HOŞGÖRÜ idi. En cani milletler bile hoşgörü ile yakınlaştı bize. Oysaki Hz.Mevlana yüz yıllar önce vermişti mesajı bize. Diyordu ki mesajında " NE OLURSAN OL , YİNE GEL " ve Ulu önderimiz 85 yıl önce nasihat niteliğinde bir söz sarfediyordu " YURTTA SULH , CİHANDA SULH ". İyi niyetli olmaktan birşey kaybetmedik. Hatta hep kazanan biz olduk. İyi niyete devam.

Eskiden hep Kötü niyetliydim. elime fırsat geçse bütün komşu ülkeleri yerlebir edecek kadar kötü.

Çünkü o yönde yetiştirilmiştim. Çünkü kıbrıs barış harekatının korkusunu taa iliklerimde hissedecek kadar küçük yaşlardaydım. Yunanistanı düşman bellemiştim.

Çünkü henüz ilkokul yıllarımda sağcı solcu çatışmalarının ortasında kalmıştım. Bana hep solcuların komünist olduğu ve SSCB'nin bu komünist hareketi desteklediği söylenmişti . Rusya ülkemizin birliğine kastediyordu anlaşılan.

Çünkü Bulgaristanın soydaşlarımıza uyguladığı zulüm yıllarında henüz liseye gidiyordum. Belene kampında işkencelere maruz kalan soydaşlarımızın simgesi olmuştu Aysel. Lanet okuyordum Bulgaristana.

İran vardı birde. Her zaman Rejimimizi değiştirmeye çalışan. Humeynici denmeye başlamıştı her sakallıya Korkuyordum İrandan.

PKK'yı hep besleyen komşularımız olarak söylenmişti hayatımın bütün dönemlerinde. Ermenistan,Suriye, Irak vs.vs. Hepsi can düşmanlarımız gibi anlatılıyordu. Peki bu güzel coğrafyada hiç mi dostumuz yoktu. Vardı tabiiki . Pakistan vardı her ne kadar komşumuz olmasada Şive Pakistan türkülerini söyleyerek En üst düzey görüşmeler yapılan dost bir ülke.

Ya şimdi. Şimdi Tüm komşularımızla üst düzey diyaloglar gerçekleşiyor. Alıyoruz satıyoruz birlikte projeler üretiyoruz. Hükümetimizin güler yüzü dost eli hep komşularımızı bize yaklaştırıyor. Ve İlişkilerde bahar havası yaşanıyor bütün komşularımızla. PKK elbette artık sahipsiz kaldı. İyi niyetli bir Türkiyeye karşı komşuları neden kötü niyetli olsun. Neden Türk insanına kıyan bir Terör Örgütüne yardımda bulunsun. Her şeyimiz vardı eskiden beri eksik olan şey HOŞGÖRÜ idi. En cani milletler bile hoşgörü ile yakınlaştı bize. Oysaki Hz.Mevlana yüz yıllar önce vermişti mesajı bize. Diyordu ki mesajında " NE OLURSAN OL , YİNE GEL " ve Ulu önderimiz 85 yıl önce nasihat niteliğinde bir söz sarfediyordu " YURTTA SULH , CİHANDA SULH ". İyi niyetli olmaktan birşey kaybetmedik. Hatta hep kazanan biz olduk. İyi niyete devam.

Senin içine Polyannanın ruhu girmiş. Ya dostum şu bölümde olaylara senin kadar toz pembe bakabilen kimse yoktur. Helal olsun valla.

Ama ben seninkadar iyimser yaklaşamayorum gelişmelere.

Artık Türkiye komşularıyla iyi ilişkiler kurmaya başladı diyorsun.
Bu iyi ilişkiler kime yarıyacak bakalım.
Ermenistan sınır kapıları neden kapandı? Bu sorun çözüldümü sen kapıları açmaya kalkıyorsun? Komşularınla iyi ilişkiler kurmak adına Azeri kardeşlerinle SOY ve DİN KARDEŞLERİNLE papaz oluyorsun. Din kardeşi muhabbetine Filistinin arkasına geçip İsraile kafa tutuyorsun.
Filistini kendi soydaşları tınlamıyor. Sen kimsin. Zurnanın son deliği.
Ama olmaz bütün dünya şimdi İsraile karşı oldu ya. abd nin gazını almış tayip kendini ortadoğunun efendisi sanıyor. Geri kalırsa ayıp olur.
İstibarat sağlayan insansız uçakların İsrailden, tarlana ektiğin tohum İsrailden, silah teknolojin İsrailden, emekçinin emeklinin kafasına kafasına indirdiğin gaz bombalarıda İsrailden.
Suriyenin sana ne memfaati var? Sınırları açtın neden? pkk daha iyi kucaklaşsın diyemi?
Ermeni sınırını açıyorsun neden? Yüzbinlerce aç ermeniyi memlekete doldurmak içinmi?
O kadar sınır açma meraklısıysan açsana AB sınırını. Gücün yetiyormu?
Aaaa Güçlü Türkiye!!! Çindeki vahşete "durun birdakka noluyo ya orda" dedin adamlar postayı koyuverdi. "iç işlerime karışma iç işlerine karıştırma beni!!!"
Sustun pustun. "Çinin bütünlüğüne saygılıyız" deyiverdin patlattın bi sahte gündem sıvıştın aradan!!!
Buadamların alayı yıllardır pkkyı besleyen barındıran insanlar. Senin bütünlüğüne saygısı olmayan insanlar.
Şimdi bir çıkarları olmadan bianda pkkya düşman olduklarını anlamak zor...

Geri