Pkk Leşleri [+18]

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0
31OrV.jpg

D2Gt8.jpg

Yow1N.jpg

kn9HU.jpg

7cxSN.jpg

ml8h8.jpg

TdSr5.png

h2HOJ.jpg

wSQVb.jpg

iFaJ5.jpg

264P8.jpg

4ciIa.jpg

pOsQZ.jpg

rBftG.jpg

vHFD3.jpg

0QW2C.jpg

Y6QcL.jpg

QcgbQ.jpg

Z2tV8.jpg

zDvs4.jpg

jpELS.jpg

30dt4.jpg

I9yjX.jpg

HWF9W.jpg

wBbxZ.jpg

4CTPJ.jpg

svzAL.jpg

9h0FZ.jpg

PFNVC.jpg

F1VRn.jpg

WxaJg.jpg

LXkVQ.jpg

iQYpv.jpg

KBTjQ.jpg

sFzkg.jpg

lDSDE.jpg

xbt4b.jpg

5VICy.jpg

e7n6t.jpg

dezyA.jpg

HN0IV.jpg

M4bEK.jpg

suWpN.jpg

wZ8qs.jpg

upWSF.jpg

uHZQ8.jpg

boqh1.jpg

s0xVj.jpg

6LGoa.jpg

PKFe5.jpg

PX3w5.jpg

ir4o8.jpg

GjF2s.jpg

3ygFL.jpg

9wCV6.jpg

Cwgd7.jpg

dijFa.jpg

yjXkt.jpg

QGNkq.jpg

yukgj.jpg

ikinci resim çok hoşuma gittti resmen karpus gibi ayırmış =)

zevkle inceledim ben ki küçük bir kuş benim hatamdan öldü diye gözyaşı döken koca adam;bu leşlere bakarken hoşlandım diyebilirim

İnsanlığımdan utandım resmen.Ölü adamın arkasından ne güzel olmuş zevkle izledim diyorsunuz,yazık !
Siz ordaki resimlerde ölenleri ne kadar tanıyorsunuz ? Sizin ananızı babanızı öldürseler,evinizi köyünüzü yaksalar,türkçe konuşmayacaksın deseler vs.. oturup bekler misiniz ? Ben asla terörizmi ve pkk yı desteklemiyorum ama birazcık empati kurup ordakinin yerine koysanıza kendinizi.O kafası yarılmış adamın ne yüzden o kötü şartlara gittiğini biliyor musunuz veya neler yaptığını ne bilim bir askeri öldürüp öldürmediğini ne yaptığını nerden biliyorsunuzda böyle konuşuyorsunuz.Ayıptır..

İnsanlığımdan utandım resmen.Ölü adamın arkasından ne güzel olmuş zevkle izledim diyorsunuz,yazık !
Siz ordaki resimlerde ölenleri ne kadar tanıyorsunuz ? Sizin ananızı babanızı öldürseler,evinizi köyünüzü yaksalar,türkçe konuşmayacaksın deseler vs.. oturup bekler misiniz ? Ben asla terörizmi ve pkk yı desteklemiyorum ama birazcık empati kurup ordakinin yerine koysanıza kendinizi.O kafası yarılmış adamın ne yüzden o kötü şartlara gittiğini biliyor musunuz veya neler yaptığını ne bilim bir askeri öldürüp öldürmediğini ne yaptığını nerden biliyorsunuzda böyle konuşuyorsunuz.Ayıptır..

dostum iyi güzelde empatiyi sen yapmamışsın. 30bin şehidimizden birisi senin ailenden olabilirdi. bu vatanda tek silahlı güç tsk dır. kuralı bozarsan cezalandırılırsın.kürtçe konuşulması kürtleri vatan topraklarını bölme istemelerinden dolayı yadırganıyordu. kürtçe konuşup hain olmayanlar bu ülkede baş tacıdır.almanyadaki türkler toprak talep etsin bak bakalım neler oluyor. konuyu yanlış ele alırsan yanlış sonuçlara ulaşırsın.
bu benim düşüncem tabi.

hain leşi kadar güzel bir görüntü yok darısı geri kalanlarına inş

Geri