Pkk Nin Sİtesİ TÜrk Hackerler Tarafindan Hacklendİİİİ

Liselim29

New member
Reaction score
0
alien 07 kardes niye kapattin anlamadim siteyi tıklayinca herkes gördü sitenin hacklendini kaynak adres asagida zaten ayrıca gercekten kırıldım konu kapatilinca sonucta birileri tıklamis ve görmüski tsekkür etmisler sende görünmemis olabilir ama bu kaynak yok yazman yada sunucu bulunamadi die konuyu kapatman anlaminami gelir..lütfen biraz daha dikkatli olalim olurmu kardesim siteye tıklayınca sitenin hacklendigi net birsekilde görünüyor..saygılar

www.pkkonline-kongragel.tk

resimmm0xx.jpg

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

kapatti evet ama kendisinde sunucu bulunamadigi icin kapatti diger arkadaslarda sorun yoktu..neyse kapatirsada canı sagolsun 2,5 yıldır hackhelldeyim yeni aktif olmaya calisiyorum site icersinde.umarim beni siteden atmaz :(

Güzel akrdeşim Buranın Kuıralları var güncele KAYNAK BİLDİRMEN LAZIM + gövde Gösterisine Taşındı konuı

Liselim29' Alıntı:
kapatti evet ama kendisinde sunucu bulunamadigi icin kapatti diger arkadaslarda sorun yoktu..neyse kapatirsada canı sagolsun 2,5 yıldır hackhelldeyim yeni aktif olmaya calisiyorum site icersinde.umarim beni siteden atmaz :(

atmaz =) neden atsın yaf!! ama işte aynı konuda 2 kere açılmaz be dai...

dostum harika ya.. gerçekten gururlandım walla.. ellerine saglık hackleyen kardeşimizin..

ellerine sağlık kardeş
hepimiz askeriz pkk ya yeteriz!!!

Geri