PKK YANLISI AKP'Li VEKİLLER VAR!

Pkk yı savunmak pkk dan daha kötü bir duruma düşürür insanı.

Bence Barzani de terör Talabani de terör eğer onların direktiflerini alan varsa o da terördür.

Ve terör kafası ezilmesi gereken bir pisliktir.

Nasıl Büyük Millet Meclisinde oturabiliyorlar hala anlamıyorum, mecliste PKK istemiyoruz.

Http://69.39.226.234/tr/ bu sıteyı kıme versekde geregini yapsa arkdaşlar onelidir mutlaka okuyun.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????

anlamıorum yha cidden anlamıorum
yazmayım yazmayım diorum ama dayanamıorum.

PKK'lı diorsunuz, Ülkeyi satıor diorsunuz, Adam değiller diyorsunuz
ama nası bi işse,
Her Zaman EVET olarak oyunuzu kullanıorsunuz.
Kime sorsam AKP dandik dior ancak seçimler yapıldığı zaman, büyük bir üstünlükle başa geliyorlar.
Referandum yapıldı. Tayyip bas bas bağırdı "EVET" kullanın die
sonuç ??
EVET

Kod:
yorumların hakaret içermesin melih..!
Yorumunu bende beğendim arkadaşım.

arkadaşlar anlamak zor sizi birleşip kenetlenip teröre karşı tek yürek olacağımız zamanlarda bölücülerin istediği gibi hareket ediyoruz.bu adamların amacı ülkeyi tam bir kürt türk(akpci mhpci dypci chpci) çatışmasına taşımak.onun için bu sözlerimizi daha sonraya bırakalım birilerinin oyununa gelmeyelim zaman mehmetciğe dua zamanıdır.milletimize ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne dua zamanı..

Mossat=18 Eylül 1947 Tel-Aviv İbranice İsrail İstihbarat Enstitü

Vallahi bu özentitinin nedeni bana ilginç geldi. boşver.

Akp lileri savunamayıp rumuzda mı buldunuz çıkış yolunu...

Rumuz adına yapılmış hiçbir propaganda yoktur. O bilinç oluştu sanırım bu rumuzun gereği kalmadı artık.

Yalnız söylediklerim çok doğru değil mi? Şimdi ben nasıl bir yanlış yaptım diye üzülüyorsunuzdur.

ya kabul ettiremezsin bunlara anlamazlar onlar millet değil ümmet anlayın artık kbl et-ti-re-mez-sin :D

Akp lileri savunamayıp rumuzda mı buldunuz çıkış yolunu...

Rumuz adına yapılmış hiçbir propaganda yoktur. O bilinç oluştu sanırım bu rumuzun gereği kalmadı artık.

Yalnız söylediklerim çok doğru değil mi? Şimdi ben nasıl bir yanlış yaptım diye üzülüyorsunuzdur.

Akp nin savunalacak yerlerini ebette savucağız. Söylediklerinin Bir çoğu yalan yalnış yanlı ve proragandadır. üzülsem ağlama duvarına giderdim !!!!

Akp nin savunalacak yerlerini ebette savucağız. Söylediklerinin Bir çoğu yalan yalnış yanlı ve proragandadır. üzülsem ağlama duvarına giderdim !!!!

Bak arkadaşım olmayan şeyi savunamazsın.

Gerçekleri söylemek propaganda ise ben propaganda yapıyorum. Sen yine de propagandanın tanımına bir bak.

Ağlama duvarıda ağlıyordur bu halimize.

Önce bir parti başkanının bunu neden söylemiş olabileceğini araştır.
Duman olmayan yerden ateş çıkmaz.
:goz:

Lûgatım senden geniştir sen merak etme. mossat sen siyonist bir yahudisin desem ateş olmayan yerden duman çıkmaz. yaww devlet bahçeliden bahseidyoz....:)

Akp nin neyini çekemiyecekmişiz ya Sonuç ortada herkez görüyor. Sonuna Kadar güven bekliyorlar Halktan, Türk Milleti olarak güvenimiz inancımız sonsuz Türk Askerine ama AKP nin korktugu kendisi...Gir artık şu ırak'a neden korkuyorsun neden ABD nin Irak 'la ne alakasi var ona bi tehtitmi teşkil ediyor.. Herkes kendi cıkarları peşinde AKP batacagı kadar batti iktidar oldugundan beri bi sürü asker şehit verdik 1 ayda 30 şehit vereceğimize 1 ay önce girseydik ırak'a belkide böyle olmicakdi halen ABD nin zevkini bekliyoruz Bunca yıl bekledik hala bekliyoruz.
LANET OLSUN PKK
LANET OLSUN
LANET!!!!

abd nin zevkini degil abd den gelecek feyizleri bekliyoruz o nezaman he derse ozaman olur o demzse olmaz buna he demesinide kimse beklemesin oraya girsecek adam gumbur gumbür tv de basında gelicez edicez demez basına sızdıktan sonrada girse bisey degismez hatırlarmısınız bilmem ben askerdim bundan 10 yıl kadar önce suriyeye girilmisti ama kimsenin haberi yoktu ozamanlar girecek adam oyle girer ben geliyorum demez gelsede kimseyi bulamaz onun icin kafa yormaya gerek yok girilmeyecek girilsede bisey degismeyecek dagı tası bombalayıp vurduk ettik diyecekler onunla kalacak halkı mutlu etme politikası :goz:

AKP'de olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisinde de var.

Geri