pkk yarından itibaren saldırılara başlayacağını duyurdu

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0
pkk nin durdugumu vardi ki ? zaten hukumet acik acik destekliyordu onlari.. her istediklerini yapti... daha ne yapacak ? hukumet sayesinde dogu ve guney dogu illerinde sokak cadde adlari terorist adlariyla degistirildi.. bu hukumet pkk leslerinin evine taziyeye gitti...

bir şehitime dünyaları sallarım
hadi ne zaman toplanıp tepki veriyoruz nerede ve ne zaman olursa hazırım
hükümete baskı yapalım bu konunun üzerine gitmezsen indiririm seni diyelim
taksime gidelim diyarbakıra gidelim bağıralım destekçilerini deşifre edelim

buna alıştınız ya sıradaki

başlasınlar; başladıkları gibi cevaplarını veririz evelallah. israil uşağı bunlar. demek ki babaları verdi emri ilk operasyonu da yardım gemilerindeki masumlara saldırıp kendileri yaptılar.

Başbakanın tesadüf değil demesi bu olsa gerek...

Ne demek istiyorsun ki....

İsrail'in pkk lılara destek vermediğini söyleyen mi var ki bu ülkede...

Ben de o zaman sormaz mıyım?Madem biliyor ve buna işaret ediyor yönetenlerimiz; ne diye pkk konusunda adım atmıyor, israili sıkıştırmıyor da, hiçbir çıkarımız olmayan filistin üzerinden siyaset yapıyor?

Ne demek istiyorsun ki....

İsrail'in pkk lılara destek vermediğini söyleyen mi var ki bu ülkede...

Ben de o zaman sormaz mıyım?Madem biliyor ve buna işaret ediyor yönetenlerimiz; ne diye pkk konusunda adım atmıyor, israili sıkıştırmıyor da, hiçbir çıkarımız olmayan filistin üzerinden siyaset yapıyor?

Seninle iktidar arasındaki fark;
sen yapılanları ve yapılacakları çıkar uğruna
İktidar barış kardeşlik sevgi uğruna yapar...

anlaşılan sırf pkk saldırılara başlamıyacak
bakın yukarıdaki muhalefet zihniyetlilerde iftira saldırılarına başlamış....

pkk kancıkkarı gibi türkiyeye meydan okuyacağına çıksın delikanlı gibi savaşsın köpek misali ısırıp ısırıp kaçmasın.Birgün hepinizin sonu gelecek zaten merak etmeyin

Kahpeler Ancak Saldırır,
Düşman İse Savaşır.

Geri