Polat ÖLECEK Mİ?

dark_aziz

New member
Reaction score
0
Kurtlar Vadisi Pusu'da izleyenleri şok eden gelişme... Polat ölüyor mu?

Show TV"de yayınlanmaya başladığı ilk günden beri kitleleri peşinden sürükleyen ve her yeni bölümüyle bir fenomene dönüşen Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta adeta bir final bölümüyle ekranlara geliyor..

Gariban sanıp işe aldığı Hakan'ın adamı tarafından sırtından bıçaklanan Polat Alemdar bu kez yaşamı değil ölümü tercih ediyor..

Yaralı haliyle ölen sevgilisi Elif'in mezarına giden Polat Alemdar, "Bu kez ölümü seçiyorum" diyor..

Bu sözlerden sonra mezarın üzerine yığılan Polat'ın akibetinin ne olacağı daha şimdiden merak konusu oldu..

kaynak:pOSTAGAZETESİ.NET

bişey olmuycak kurtulacak gibime geLiyor..!

Adam ölürse dizi biter, bitirirlerse şaşırmam, bu aralar baya bi dizi rating yüzünden yayından kaldırıldı.

ölmez yaa ölürse dizi biter.
eline sağlık dark_aziz...

ya polat su anda iyi durumda yarasını diktiler :) hala kacıyo su anda yaralı bir vaziyette ayılıp ayılıp bayılıyo ölmez o

Güncel haber mi bu?
haber niteliği taşımayan şeyleri yayınlayan zıhnıyet ne dusunuyor cok merak edıyorum...

bayaadır izlemiorm diziyi ama polat ölmez 9 canlı adam :D

eline emeğine sağlık kardeşim.güncelde bu kadar garip ve saçma haber varken arkadaşımızın bu jabere takılması beni şaşırttı gerçekten...

gebersin, vatana millite hayir olsun

polat diye biri varmıydı :)))

sanal değil miydi o?

eline emeğine sağlık kardeşim.güncelde bu kadar garip ve saçma haber varken arkadaşımızın bu jabere takılması beni şaşırttı gerçekten...

görduklerımın hepsıne yazıyorum zaten merak etme sen...

bencede ölmez yine bi mucize olum merak etmeyin...

gebersede bitse bu lanet dandik dizi ..hic sevmiyorum o diziyi ..diziyi sevenide sevmiyorum nasil teroristleri seveni sevmiyorsam

aaa ne garip son bolumu izlemediniz heralde bıcaklayan eleman mezarlıktan alıp hastaneye goturup kurtarıyodu polatlıyı :) kendisine inme inen 2 aydır duzelemeyen ama sinirlenip 1 dakikada ayaga kalkan abdül düzeliyo vatana millete hayırlı olsun.

Konuyu acan arkadas da haklı aslında. yıllardır milletce uyutulmaya alıstık. dunyada neler oluyor biz polatın gelecegini tartısıyoruz ne garip.

neyse cabucak uyanmanız dilegiyle ;)

"Kapat televizyonu anne, seni de kandırıyorlar..." Yaşar Kurt.

ölse de kurtulsak
bu ne yaw
milletimizin düşündüğü şeye bak
gündem konusu: Polat ölecek mi ?
geberir inşallah

Geri