Polat Alemdar, 117.bölümünde 'Milli Mücadele' çağrısı yaptı.

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Kurtlar Vadisi Pusu 117 Bölümü, dün milyonları ekran başına kilitledi. Herkesin büyük bir gururla izlediği dizinin bir kısmı Çanakkale Şehitlik Abidesi'nde geçti.

Polat Alemdar'ın şehitliği ziyaret edip, duasını etmesi sonrasında İhtiyarlar Heyeti Başkanıyla yaptığı görüşme 7'den 70'e herkesin pür dikkat dinlediği an oldu.

"Ben her umutsuzluğa düştüğümde buraya gelirim. Ne zaman düşmanlarımız çok, her tarafımız çevrilmiş hissine kapılsam bir kurtuluş olduğunu hissederim burada" diyen İhtiyarlar Heyeti Başkanı'na Polat Alemdar, "Gerçekten tarihe gömmeye kalksak sığmazlar. Tarihte yolculuk yapmak, Mehmetçikle birlikte çarpışmak isterdim." cevabını verdi.

Bu söze karşılık da İhtiyarlar Heyeti Başkanı,"Tarihe yolculuğa gerek yok Polat. Bugün en çirkin orduları saldırıyor 10'u 15'i... Devletin zirvesini Çanakkale'ye davet etmek isterdim. O zamanki ordumuzun baş komutanının Alman olduğunu hatırlatmak isterdim. Bir Alman tarafından yönetilen ordunun şanlı direnişine rağmen nasıl kırıldığını, nasıl büyük kayıplar verdiğini anlatmak isterdim" şeklinde mesaj verdi.

İŞTE TÜYLER ÜRPERTEN VE BÜYÜK GURURLA İZLENEN O DİYALOG

burdan buyurun

Geri