Polis şehit ailelerine müdahale etti!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
31102009162459.jpg

Şehit aileleri bu kez Ankara'da haykırdı ! Biri Öcalan posterini yaktı, diğeri madalyasını kırdı......

Ankara'da Türkiye Şehit Aileleri Derneği üyesi bir grup, teslim olan 34 PKK üyesinin serbest bırakılmasını protesto etti. Olayı protesto eden yaşlı bir şehit yakını, Abdullah Öcalan'ın posterini yakarken, bir gazi de övünç madalyasını kırarak tepki gösterdi. Çevre illerden gelen Türkiye Şehit Aileleri Derneği üyesi yaklaşık 600 kişilik grup, Sıhhıye Apdi İpekçi Parkı'nda bir araya geldi. Ellerinde Türk Bayrağı bulunan ve büyük bir Türk Bayrağı açan grup üyeleri, teslim olan 34 PKK üyesinin serbest bırakılmasına karşı çıktı. Grup üyeleri, ''Hükümet gafletten uyan'', ''Babamı istiyorum'' dövizleri açıp, "Katil PKK işbirlikçi AKP", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde slogan attı. Çok sayıda şehit yakınının katıldığı eylemde yaşlı bir şehit yakını, park içerisinde bulunan anıtın üzerine çıktı. Eline aldığı Öcalan posterini yumruklayan şehit yakını daha sonra Öcalan'ın posterini ateşe verdi.

GAZİ ÖVÜNÇ MADALYASINI KIRDI
Zaman zaman kargaşanın yaşandığı eylemde, bir gaz...

Devami...

Şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum ... Ailelerine sabır diliyorum ... Askerliğimi sınırda kötü şartlar altında yaptım ... Kendi aramızda tertiplerle söyleşirken hep derdik koca türkiye bi pkk ile başa çıkamıyor gibisinden ... Üstdevrelerimizin azından sakız olmuş hep söylenir dururlardı ; Pkk nin bitmesini istemeyen rütbeliler var ... nasıl yani :S ? ; Burada pkk var oldugu sürece onlar ohla maaşı alıyorlar = normal bir rütbeli maaşının 2 katı ... Biz bunları duyunca ister istemez bi asker ocagına bakış açımız deişiyordu ... Peygamer ocagı demek gelmiyordu içimden ... Şimdi AKP nin durumuna bakılcak olursa ... Askeri kurumlara bakıyosunuz boğazına kadar ergenekon mevzuları , darbe planları , irticai mücalede bilmem de (ilker puşbuğ israilde ağlama duvarında ibadet eder süzme yahudi ) onlar yahudi oldugu için irtica olmuyo :D müslüman olursan irtica oluyor ... Böyle bir kurumla sizce ne yapılabilir ... Bir bakan ergenekonun içeriğini görünce şaşkınlık içinde şu açıklamayı yapıyor ; Allah tan bu halimizle savaşa filan girmemişiz ... Direk satacakları memleketi ... Akp de suya düşen yılana sarılır hesabı bi çıkış yolu bulmaya çalıştı kendince ... Biraz acı bir gerçek ama türkiyeyi hükümeti bunu yapmaya kadar düşüren açlaklar utansın ... TSK yı bu hale getiren vatan haini mason lar utansın ....

Şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum ... Ailelerine sabır diliyorum ... Askerliğimi sınırda kötü şartlar altında yaptım ... Kendi aramızda tertiplerle söyleşirken hep derdik koca türkiye bi pkk ile başa çıkamıyor gibisinden ... Üstdevrelerimizin azından sakız olmuş hep söylenir dururlardı ; Pkk nin bitmesini istemeyen rütbeliler var ... nasıl yani :S ? ; Burada pkk var oldugu sürece onlar ohla maaşı alıyorlar = normal bir rütbeli maaşının 2 katı ... Biz bunları duyunca ister istemez bi asker ocagına bakış açımız deişiyordu ... Peygamer ocagı demek gelmiyordu içimden ... Şimdi AKP nin durumuna bakılcak olursa ... Askeri kurumlara bakıyosunuz boğazına kadar ergenekon mevzuları , darbe planları , irticai mücalede bilmem de (ilker puşbuğ israilde ağlama duvarında ibadet eder süzme yahudi ) onlar yahudi oldugu için irtica olmuyo :D müslüman olursan irtica oluyor ... Böyle bir kurumla sizce ne yapılabilir ... Bir bakan ergenekonun içeriğini görünce şaşkınlık içinde şu açıklamayı yapıyor ; Allah tan bu halimizle savaşa filan girmemişiz ... Direk satacakları memleketi ... Akp de suya düşen yılana sarılır hesabı bi çıkış yolu bulmaya çalıştı kendince ... Biraz acı bir gerçek ama türkiyeyi hükümeti bunu yapmaya kadar düşüren açlaklar utansın ... TSK yı bu hale getiren vatan haini mason lar utansın ....

Eğer Bütün Türk Gençleri Senin gibi Düşünüyorsa Yazıklar olsun size.
Sana Bu Şekilde Beyin yıkama uygulayan Şerefsiz çok Büyük ihtimalle kürttür.

Şehit ailelerinin bir joplanmadığı kalmıştı zaten.

Geri