Polis kayıtlarına geçmiş bir hırsızlığın hikayesi

demilles

New member
Reaction score
0
Hırsızın biri, bir evin çatısına çıkmış ve anten kablosunu kesmiş. :)

Evin reisi tam TV'ye dalmışken yayın birdenbire kesilince televizyonunu bir süre kurcalamış, "Bozuldu herhalde" diyerek yatmış.

Ertesi gün adam işe gittikten sonra hırsız kapıyı çalıp adamın karısına, ''Yenge, beni abi gönderdi, televizyon bozuk, alın da bir bakın dedi" demiş. Saf kadıncağız da televizyonu vermiş. Akşam adam eve geldiğinde televizyonu görememiş ve karısından olayı öğrenince dumura uğramış tabii.

O hafta sonu balkonda keyif yaparlarken bizim hırsız aşağıdan ıslık çala çala onlara bakarak sokaktan geçmiş. Kadın hırsızı tanımış ve "Bak bey! Televizyonu çalan adam işte buydu!!" demiş.

Adam bunu duyunca pijamalarla adamı kovalamaya başlamış. 5 dakika sonra adamın evine birisi gelip, karısına "Yenge, ben polisim, abi hırsızı yakaladı. Şimdi karakoldalar. Pantolonuyla, cüzdanını istiyor." demiş ve kadın da vermiş tabii ki(?) normal olarak.

Bizim yengenin kocası olan adam hırsızı uzun bir süre kovaladıktan sonra yakalayamayınca kan ter içinde eve dönmüş.. Ve yine dumur! Artık adam karısını ne yapmış bilemiyecem...

hırsızlardada iyi kafa varmış a.q..!

bunu sanKi okumuştum ama yine güLdüm güzel :D

hehe walla süper..bütün hırsızlar böyle zeki, bütün ew sahipleride böyle aptal olsa memlekette soyulmadık ew kalmaz:D

hırsızlarda iyi yontem bulmuslar. ama kadın akıllanmamıs hala her isteyene istedigini veriyor.
sasırtıcı olan bu. ama yaw hırsızlık kotu 1 seydir yapayalım alalalla...... :)

İster istemez bi tebessüm oluşturdu yüzümde güzel fıkraymış yani :)

ilginç yaa!

işlemleri iyi ayarlamışlar...

akıl iş kardeşim

yasal uyarı hırsızlık kötü bişeydir.:D

Hırsızın Böylesi (Mutlaka Okuyun)

Hırsızın biri, bi apartmanın çatısına çıkıp gözüne kestirdiği bi dairenin anten kablosunu kesmiş. Evin ahalisi o sırada televizyon seyrediyomuş. Yayın kesilince, TV'yi bir-iki kurcaladıktan sonra, "Bozuldu heralde" diye düşünüp, yatmışlar.
Ertesi gün adam işe gittikten sonra kapı çalınmış. Kapıda mavi iş önlüklü biri. Adamın karısına, "Yenge, beni abi gönderdi. Sizin televizyon bozukmuş galiba. 'Alın da bir bakın' dedi" demiş. Kadıncağız da ne bilsin, vermiş tabii televizyonu. Akşam adam eve geldiğinde televizyonu görmeyince sormuş haliyle. Kadın da, "Aa! Sen bi usta gönderip aldırdın ya gündüz" demiş. İşin aslı ortaya çıkınca adam dumur olmuş. Yapacak bi şey olmadığından televizyonun üzerine bi bardak soğuk su içmişler.

Aile olayın olduğu hafta sonu balkonda kahvaltı yapıyomuş. Bizim hırsız da o sırada aşağıdan ıslık çala çala geçmez mi?! Kadın o an hırsızı tanımış ve "Bey, televizyonu çalan işte buydu!" demis. Adam hemmen pijamalarla apar topar aşağıya inip hırsızı kovalamaya başlamış. Herif tazı gibi koşuyomuş. Bizim adamcağız da, garibim, gurur meselesi yaptığından dalağını tuta tuta kovalıyomuş.

Beş dakika sonra evin kapısı çalınmış. Bi adam, evin hanımına, "Yengecim abi hırsızı yakaladı. Şimdi karakoldalar. Pantolonuyla, cüzdanını istiyor" demiş. Kadın da vermiş tabii ki normal olarak.

Bu arada bizim adam hırsızı uzun bir süre kovalamış ama nafile, herif sokak aralarında kaybolup gitmiş. Umudu kalmayınca kan ter içinde eve dönmüş. Kapıdan girer girmez, televizyonun üstüne bir de pantolon ve cüzdanın gittiğini öğrenince o şokla koltuğa yığılıp kalmış.

Vay be. Bu hırsız milletinden korkulur valla abicim​

~hirsiz Dİİnce Akla KÜÇÜk Şeyler Gelİo Ama Bu ~

Bu olayı önceden duymuştum.Paylaşım için saol!

bu ne zeka bu ne plan yau insanın helal olsun diyesi gelio :)

kesin apartmanın önünden kasten geçmiştir vay beaa akla bak heriflerde ii iş için kuulansalar zati bunlar kalkındırır ülkeyi :)

adama helal olsun diyicem simdi olmıycak. cok tuhaf bi durum.

çok zekice planlanmıs bişi ama fikirleri cinlige calışmasa daha mutlu olurdum

Bunu daha önce okumuştum
Ama bukjadarda saf olunmaski kardeşim ya

Bu Zekalarini Hayirli Bir Iş Için Kullansalar Ne Olur Sanki

yuh yani super organizasyon:)

Geri