Polisimizi İşte Böyle Dövdüler ! :((((

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
115808.jpg

Hadi buna da yalan deyin ! Hadi bunu da inkar edin ! Bu fotoğrafı da Görmezden Gelin !

115774.jpg

1 Mayıs kutlamalarında ÖDP'liler aralarına aldıkları yaşlı bir polisi 'davul tokmağıyla' dövdükleri belirtildi. Olay anı Burhan Eliş tarafından kare kare görüntülendi...

115802.jpg

Ankara Sıhhıye'deki miting'te ÖDP'li Grup üst araması sırasında polise direndi. Çıkan gerginlikte ÖDP'liler aralarına aldıkları yaşlı bir polisi davul tokmağı ve bayrak sopalarıyla dövdüler..

115803.jpg

Olay anı Star Gazetesi'nden Burhan Eliş tarafından kare kare görüntülendi...

İŞTE GÖSTERCİLERİN POLİSİ DÖVDÜĞÜ KARELER

115804.jpg

Arkadaşlarından ayrı kalarak grup arasında kalan Polis memuru, başına yediği davul tokmakları ve sopalarla önce mücadele etmeye çalıştı.

115807.jpg

Ancak grubun kalabalıklaşması ve polisi aralarına alması üzerine darbelerle sendeleyen polis memuru kaçarak zor kurtuldu ve meslektaşlarının yanına sığındı...

115805.jpg

Mitinge; Türk-İş'e bağlı sendikaların Ankara şubeleri, KESK Ankara Şubeleri Platformu öncülüğünde bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin üyeleri katıldı.

115806.jpg

Kaynak: haber7

No: Bu kaynağı eleştirenin değil de, bu görüntüleri inkar edenin VİCDANINDAN ve İNSANLIĞINDAN şüphe duyarım

Zavallı adamcağıza bakın:(

süper konu işte budur kardeşim haberlerde hep polisin vurduğunu gösteriyorlar bunları hiç gösteren yok polis bunlara neden vuruyo diyen yok.MEDYA HEP YABANCILARIN ELİNDE elinde istedikleri gibi yazıp çiziyorlar.

Ben size bütün sinirimle soruyorum. Şimdi bu ÖDP'lileri ne yapmalı ?

bu ödp liler yurdu karıştırmaya ve yurdumuzun kötü durumlara düşmesini istiyorlar:(dtp=ödp=emep)

yaşanan olay hiç hoş değil ama buna sebep veren etmenleri de iyi bir şekilde incelemek gerekir
tabi ki de o polisin bir suçu yok ama bundan yıllar önce taksimde katledilen emekçi insanlarında bir suçu yoktu fakat devlet hiçbir müdahele de bulunmadı
akılları sıra , bu şekil sert tutumlarla işçileri , hakkını arayanları yıldırmayı planlıyorlar
ÇOK BEKLERLER !!!

başımıza çok şey gelecek daha bu "özgürlük ve demokrasi" den.

elin komünist devriminin bayramını yapmaya çalışıyorlar ya beni deli eden bu. Ulan bu insanların bayram anlayışı her 1 mayısta ortalığı savaş alanına çevirmek mi ? Devrimden kasıtları bu mudur ?

Bu insanlar bayram değil savaş istiyor resmen.

bu olaylarda ne ödplilerin ne de polislerin suçu var.asıl suçlular şu an evlerinde oturmuş bu olaylara gülüyolardır ya da belki şeriatı geri getirme planları kuruyolardır.AKP bu olaylarla çok ileri gitti.alt tarafı bi yürüyüşü ne hale getirdiler!ayrıca akp'ye oy verenler bu devrim yapmak istiyo dediğiniz işçiler.devrim yapıcak güçleri filan yok,karanfillerlerle yola çıkıyolar ve sopa yiyerek geri dönüyolar!

................. ben bunların tohumun dan suphe edıyorum genc bır polıs olarak o abımın yerınde olmayı cok ısterdım coluga cocuga sahıp yaklasık devletıne 25 yılını vermıs bır polıs o .vatandası ıcın 7/24 calısan bır memur o o devletın sımgesı polıse vuranın bu toprakta yerı yoktur keske o sopalar benım sırtıma ınsey dı ama arkadaslar merak etmeyın o vuranların bıde karakol anısı mutlaka oldu ..saygılar hersey vatan ıcın(NE MUTLU TURKUM DIYENE)

Devlet Dedıkı :taksıme Gelmeyeceksınız Kardesım .kasınan Geldı Kasıntısı Gıttı Devlet Kımseye Hakkını Arama Demıyo Yerlerını Gosterdı Aha Dedı Sana Kocaman Caglayan Meydan Nıye Kasındılar Amac Baska Amac Hak Deıl Hakkıını Arayan Her Yerde Araya Bılır Bu Ulkede Bence Baska Yonlerı ıncele Kardes

iyi olmus !
yiyemiyeceğin muzu soymucan...

madem gücün yetmiyo kimseye fiziki acıdan uygun diilsin o mesleği yapmıcan .

ayrıca 1 mayısı bu şekilde karsılayan zihniyet kalkış burda her açtığı konudan sonra emeğe saygı istiyo.
ilk önce siz gercek emeğe saygı gösterin....

bitsin artık bunlar. GÜN BİR OLUP ÜLKEYİ PARÇALAMAYA ÇALIŞANLARA KARŞI KOYMA GÜNÜDÜR. GELİN TEK YÜREK, TEK BİLEK OLALIM..

Artık öyle bir devirde yaşıyoruz ki devrim lafından nefret ediyorum cünkü nefret ettirdiler bayram dedikleri ne yaa 1 mayısmış neden kurban bayramın da bir kurban kesipte fakirlere dağıtmayı cok görüyolar bayram anlayışı bu olması gerek 1 mayıs savaşı değil bende polis evladıyım ve bu etiketlerden utanç duyuyorum milletin evine hırsız girer yetişin memur bey 1 mayıs gelir yetiş memur olur şerefsiz memur yapmayın kardeşler birbirimizi kandırmayalım istihbarat var polis ne yapcanı iyi bilio zaten polisten dayak yiyen insanlar provakatörler ve kışkırtıcılardır halkı polisin karşısına almaya çalışan insanlardır ......

Geri