Power supply kablosu hakkında lütfen acil yardım

Stutt

New member
Reaction score
0
Herkese merhaba öncelikle,

yeni bir kasa topluyorum, ancak bir sorun ile karşılaştım. anakartım asus p5vd2-mx, ve kasam everest marka. anakarta power supply'dan gelen kabloyu pin sayıları birbirini tutmadığı için takamıyorum. anakart üzerindeki giriş yeri daha fazla sayıda pin içeriyor, ancak kablo üzerinde daha az sayıda var. bu sorunu nasıl çözebilirim? araya çevirici bir kablo mu takmam gerekiyor?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

kardeş anakartında 24 pin giriş vardır psu unda 20 pin dir çentik yönünde 20 pine takabilirsin bir problem olmaz.ama ondan ayrı cpu beslemesi olan 4 pini de takmayı unutma görüntü gelmez yoksa
kolay gelsin.

20-24 çevirici diye bir şey gördüm internette o işe yarar mı peki?

anakarta ekstradan 24 volt veriyor o dedigin 4 lu kablo ama uzerinde olmasi lazim power supply in eger yoksada sistem ozelliklerini yaz gereksinim duyup duymadigini sana soyleyebilirim

asus p5vd2-mx anakart, maxtor 160 gb hdd , 3gb ddr2 ram, asus 512MB HD3450, lg dvd writer

ayrıca 20 pin içeren kabloyu 24 pinlik girişe takamıyorum

sagdan veya soldan yasladiginda takilmasi lazim sana ekstra voltaj gerekli dostum bu ozelliklerdeyse.. psu cevirici bulursan o sekilde hallet ama yoksa psu yu degistirmeni tavsiye ederim..

dediğiniz gibi çevirici kullanmadan taktık kabloyu. anakarta enerji geliyor, ışığı yanıyor. ancak bilgisayarı açma düğmesine bastığımda açılmıyor.. bunun nedeni ne olabilir? panel bağlantılarında mı sorun vardır? yoksa psu'dan gelen enerji mi az geliyor? yardımlarınız için teşekkürler

Geri