Pozitif Market (ASP + MSSQL) E- Ticaret Sistemi

teşekkür ederim. Ama bazı yerleri çözülmüyor bu kodların nasıl şifrelernmişse . tam çözen oldumu

Kurulumunu yapamadım galiba bi anlatırmısınız nasıl kuracam gerekli ayarlamaları yaptığım halde sayfa açılmıyor HTTP:500 hatası alıyorum. Ayrıca paylaşım için teşekkürler...

kodların şifrelerini çözmek kolay arkadaşım decode encode diye google da arattır microsoftta bile olucakdı swdecode mi neydi ..! araştırın bulursunuz...

tmm da tam çevrilmiyor bu kodlar ? tam çevirebilen var mı

valla benim denemedigim decoder/encoder kalmadi ama cozen bulamadim

slm arkadaşlar bu scriptin sipariş bölümünü hatasız kullanabilen varmı acaba
siparişi verdiğiniz zaman sipariş sayfasının altında k.k. bilgilerinin yazılması gereken yer çıkmıyor hata veriyor......
:(

ayip ayip biz orda sifrelemeyi cozememisiz demisiz sen cozmussun de baska sey soruyosun. nasil cozdugunu anlatirsan belki bi yardimi dokunan cikar :=)

evet arkadaşlar sizlere bazı konularda yardımcı olucam teşekkür butonlarınız için şimdiden teşekkürler :D:D:D

iki adet demo site
Demo1:www.objekt-market.com
Demo2: www.bilgehanbilgisayar.com

Şifreli Kodları Çözmek
bildiğiniz gibi scriptin bazı satırları şifreli o nedenle bu bilginin yararlı olacağını düşündüm

Şifreli kodu kopyalayın
http://www.greymagic.com/security/to...er/decoder.asp

sayfasına girin

Paste page content: bölümüne yapıştırın "Decode contend" butonuna tıklayın
hepsi bukadar

Örnek :
ana.asp satır 29

<%#@~^hAEAAA==(9'.k`rqNr#@#@&3mYnoKDrxM/`rVlD+oK.rJ*@#@&lsYVCD+LWMr'M/cEmVYVCD+LWMrr#@#@&kkk:{DkcJb/r:r#@#@&6kXmO'M/`rWrXmYr#@#@&28{Dd`r24r#@#@&M+/rh{Dd`r./rsJ*@#@&0N7xDk`E39\Eb@#@&k [kMk:{.d`rk NrDrhr#@#@&kOW0'.dvJ/OG0Jb@#@&n0lxM/vJ+0lrb@#@&+V4{Ddcr+3(E#@#@&@#@&rWPM/vJ4+[rH+E#@!@*JrPO4x@#@&n9kz+(r^NrMks'Jv@!(@*@!6WUY,mG sKD'MnN@*C+9rz+^k,"@!zWG Y@*@!J8@**J@#@&V/n@#@&+[kHn(ks9kMk:{Jr@#@&x[Pb0@#@&d2oAAA==^#~@%>

Olaydan sonra

<%Id=rs("Id")
kategori=rs("kategori")
altkategori=rs("altkategori")
isim=rs("isim")
fiyat=rs("fiyat")
pb=rs("pb")
resim=rs("resim")
kdv=rs("kdv")
indirim=rs("indirim")
stok=rs("stok")
eka=rs("eka")
ekb=rs("ekb")

if rs("hediye")<>"" then
ediyebildirim="(<b><font color=red>Hediyeli !</font></b>)"
else
ediyebildirim=""
end if
%>

bu siteyi çözmüşsünüz..
bende sipariş bölümünü çöözemedim.. sslsitesi.com a linkvererek siparişi çözmüşssün.. banadabu konuda yardımcı olursan sevinirim.. şimdiden teşekkrü ederim...

arkadaşlar madem bu kadar çözdünüz paylaşım yapında herkez faydalansın .. saygılar

Evet ya yenilenmseydi cok iyi olurdu.

Geri