infatuate
İstirahatte
forumun prensesi nası yaşar hiç merak ettinizmi ?
öğrenelim bakalım, kimmiş bu prenses
infatuate:
slm prenses =)
PRENSES:
slm infatuatecim
infatuate:
nasılsın? keyfin yerindemi?
PRENSES:
iyiyim keyfim yerinde sen nasılsın
infatuate:
bende yeterince iim =))
öncelikle gerçek ismini we yaşını alalım senden ?
PRENSES:
ismim özge yaşım 22
infatuate:
peki bize biras anlatırmısın neler yapar özge ?
PRENSES:
hım güzelsanatlar müzik böl. öğrencisiyim bu yüzden haftaiçi akşama kadar genelde okuldayım akşamları ise ders sonra hh haftasonları arkadaşlarla gezmek sinema tiyatro konserlere giderim..
infatuate:
canının sıkılmasına waktin kalmıo yani =)
PRENSES:
evet aynen öyle hayatımın büyük bölümü müzik vazgeçilmezim benim
infatuate:
huzur weriodur sana..
PRENSES:
aynen öyle üzüldüğüm yada çok mutlu olduğum anda kısaca herzaman müzikleyim çalışırken yürürken trenle okula giderken bile müzikten vazgeçmem
infatuate:
supermiş =)
peki bu müzik keyfini senle paylaşan özel biri warmı hayatında :melek
PRENSES:
hayır şuan sadece kendimle paylaşıyorum
infatuate:
hmm peki =) özgecim bana seni en çok kıran şeyleri söylermisin ?
PRENSES:
başta yalan tabiki,sonra hoşgörüsüz ve önyargılı olan insanlar,karşımdakine sonsuz güvenirim ama en ufak bi yanlış beni tamamen uzaklaştırabilir o insandan
infatuate:
tek bir yalan yüzünden ilişkine nokta koyabilirmisin ?
PRENSES:
evet,tabiki düşüncelerim duygularımdan önce gelir..
infatuate:
kullanması zor bi özellik
PRENSES:
öyle görünebilir ama karşımdakine güvenmeliyim sonuna kadar o yüzden kullanmak daha kolay bana göre
infatuate:
haklısın, kendini gerçekten prenses gibimi hissediosun =)
PRENSES:
Hayır ama arkasına saklanılabilecek değerli bir sözcük
infatuate:
=) hayatta wazgeçemeyeceğin şeyler nelerdir ?
PRENSES:
ailem,fenerbahçe
,müzik ve dostlarım..
infatuate:
güselmiş ..
nerelisin aslen?kaç kardeşsiniz ?
PRENSES:
istanbul doğumluyum 3 kardeşiz en büyükleri benim
infatuate:
mutlaka hepimiz bi amaç için yaşıoruz, seninki nedir özge ?
PRENSES:
benim birden çok amacım var,birincisi okulumu bitirmek daha sonra öğretmen olup mesleğimi en iyi şekilde yapmak,daha sonra bana hakkettiğim değeri verecek dürüst güvenilir sadık beni koruyup kollayacak doğru insanı bulup mutlu bi yuva kurmak..
infatuate:
umarım herşey yolunda gider senin adına we çok mutlu olursun =)
PRENSES:
Şunu düşünyorum insanın kalbi ruhu temiz oldukça ii şeyler yapıp hayır duası aldıkça mutlu ve huzurlu olur
infatuate:
her zaman için :goz:
canım sen sitede gerçekten sewdiğim kişilerden birisin, senin de sewdiklerin wardır elbette yada görmek bile istemediklerin, isim istesem werebilirmisin =)
PRENSES:
hımm,Sitede hem sevdiğim bir çok insan var ama benim için değerli olan bikaç kişi var oda bende kalsın,sevmediklerim kısmına gelince hayatta kimse için kin tutmam ne küslüğü nede düşmanlığı sevmem bu yüzden sölemek bana yakışmaz
infatuate:
güsel cewaptı =)
PRENSES:
sevdiklerim kendilerini ii biliyorlar zaten buarada
onuda eklersen sevinirim..
infatuate:
tabiki =) peki sitede hoşuna giden we seni kızdıran şeyler nelerdir ?
PRENSES:
buranın ortamı çok güzel özellikle gececi team onlar kendilerini bilirler onun dışında burda artık hepimiz aile olduk bu çok hoşuma gidiyo, hoşuma gitmeyen kızdıran şeyler ise kavgalar sorunlar tartışmalar ve gereksiz yorumlar..
infatuate:
pekii, son olarak bana we hackhell ailesine söylemek istediğin bişeyler war mı ?
PRENSES:
Çok güzel bir sohbet oldu sorularda güzeldi, Darkla birbirinize çok yakışıyorsunuz umarım çok mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür geçirirsiniz.ve hiç ayrılmazsınız
infatuate:
çok çok tşk ederim cnm bnm, darısı en kısa zamanda başına =)
PRENSES:
allah mutluluğunuzu bozmasın saol cnm çok teşekkürler :goz:
infatuate:
bende bu güsel sohbet için tşk ederim tekrar
görüşmek üzere özge =)
PRENSES:
görüşürüz cnm
edit: hadi şimdide prensesin antalya anısını dinleyelim =)
PRENSES:
kaldığımız tatil yerinde sürekli gördüğüm ve karşıma çıkan bir genç verdı.. nezaman nereye gitsem hep peşimdeydi yemeklerde havuz kenarında sürekli karşıma çıkıyodu.. ben nerdeysem kısacası ordaydı ve ben bu durumdan çok bunalmıştım.. havuz kenarından aşağı doğru inerken genç hakkında söylenmeye başladımm tam lafımı bitirmiştimki ve bir baktım karşımdaydı ve bütün söylediklerimi duymuş gülümsüyordu hayatımın en utanç verici anlarından bitirydi... atamızın söylediği söz hakkaten doğruymuş yerin kulağı vardır
öğrenelim bakalım, kimmiş bu prenses

infatuate:
slm prenses =)
PRENSES:
slm infatuatecim
infatuate:
nasılsın? keyfin yerindemi?
PRENSES:
iyiyim keyfim yerinde sen nasılsın
infatuate:
bende yeterince iim =))
öncelikle gerçek ismini we yaşını alalım senden ?
PRENSES:
ismim özge yaşım 22
infatuate:
peki bize biras anlatırmısın neler yapar özge ?
PRENSES:
hım güzelsanatlar müzik böl. öğrencisiyim bu yüzden haftaiçi akşama kadar genelde okuldayım akşamları ise ders sonra hh haftasonları arkadaşlarla gezmek sinema tiyatro konserlere giderim..
infatuate:
canının sıkılmasına waktin kalmıo yani =)
PRENSES:
evet aynen öyle hayatımın büyük bölümü müzik vazgeçilmezim benim
infatuate:
huzur weriodur sana..
PRENSES:
aynen öyle üzüldüğüm yada çok mutlu olduğum anda kısaca herzaman müzikleyim çalışırken yürürken trenle okula giderken bile müzikten vazgeçmem
infatuate:
supermiş =)
peki bu müzik keyfini senle paylaşan özel biri warmı hayatında :melek
PRENSES:
hayır şuan sadece kendimle paylaşıyorum
infatuate:
hmm peki =) özgecim bana seni en çok kıran şeyleri söylermisin ?
PRENSES:
başta yalan tabiki,sonra hoşgörüsüz ve önyargılı olan insanlar,karşımdakine sonsuz güvenirim ama en ufak bi yanlış beni tamamen uzaklaştırabilir o insandan
infatuate:
tek bir yalan yüzünden ilişkine nokta koyabilirmisin ?
PRENSES:
evet,tabiki düşüncelerim duygularımdan önce gelir..
infatuate:
kullanması zor bi özellik
PRENSES:
öyle görünebilir ama karşımdakine güvenmeliyim sonuna kadar o yüzden kullanmak daha kolay bana göre
infatuate:
haklısın, kendini gerçekten prenses gibimi hissediosun =)
PRENSES:
Hayır ama arkasına saklanılabilecek değerli bir sözcük
infatuate:
=) hayatta wazgeçemeyeceğin şeyler nelerdir ?
PRENSES:
ailem,fenerbahçe
infatuate:
güselmiş ..
nerelisin aslen?kaç kardeşsiniz ?
PRENSES:
istanbul doğumluyum 3 kardeşiz en büyükleri benim
infatuate:
mutlaka hepimiz bi amaç için yaşıoruz, seninki nedir özge ?
PRENSES:
benim birden çok amacım var,birincisi okulumu bitirmek daha sonra öğretmen olup mesleğimi en iyi şekilde yapmak,daha sonra bana hakkettiğim değeri verecek dürüst güvenilir sadık beni koruyup kollayacak doğru insanı bulup mutlu bi yuva kurmak..
infatuate:
umarım herşey yolunda gider senin adına we çok mutlu olursun =)
PRENSES:
Şunu düşünyorum insanın kalbi ruhu temiz oldukça ii şeyler yapıp hayır duası aldıkça mutlu ve huzurlu olur
infatuate:
her zaman için :goz:
canım sen sitede gerçekten sewdiğim kişilerden birisin, senin de sewdiklerin wardır elbette yada görmek bile istemediklerin, isim istesem werebilirmisin =)
PRENSES:
hımm,Sitede hem sevdiğim bir çok insan var ama benim için değerli olan bikaç kişi var oda bende kalsın,sevmediklerim kısmına gelince hayatta kimse için kin tutmam ne küslüğü nede düşmanlığı sevmem bu yüzden sölemek bana yakışmaz
infatuate:
güsel cewaptı =)
PRENSES:
sevdiklerim kendilerini ii biliyorlar zaten buarada
onuda eklersen sevinirim..
infatuate:
tabiki =) peki sitede hoşuna giden we seni kızdıran şeyler nelerdir ?
PRENSES:
buranın ortamı çok güzel özellikle gececi team onlar kendilerini bilirler onun dışında burda artık hepimiz aile olduk bu çok hoşuma gidiyo, hoşuma gitmeyen kızdıran şeyler ise kavgalar sorunlar tartışmalar ve gereksiz yorumlar..
infatuate:
pekii, son olarak bana we hackhell ailesine söylemek istediğin bişeyler war mı ?
PRENSES:
Çok güzel bir sohbet oldu sorularda güzeldi, Darkla birbirinize çok yakışıyorsunuz umarım çok mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür geçirirsiniz.ve hiç ayrılmazsınız
infatuate:
çok çok tşk ederim cnm bnm, darısı en kısa zamanda başına =)
PRENSES:
allah mutluluğunuzu bozmasın saol cnm çok teşekkürler :goz:
infatuate:
bende bu güsel sohbet için tşk ederim tekrar
görüşmek üzere özge =)
PRENSES:
görüşürüz cnm
edit: hadi şimdide prensesin antalya anısını dinleyelim =)
PRENSES:
kaldığımız tatil yerinde sürekli gördüğüm ve karşıma çıkan bir genç verdı.. nezaman nereye gitsem hep peşimdeydi yemeklerde havuz kenarında sürekli karşıma çıkıyodu.. ben nerdeysem kısacası ordaydı ve ben bu durumdan çok bunalmıştım.. havuz kenarından aşağı doğru inerken genç hakkında söylenmeye başladımm tam lafımı bitirmiştimki ve bir baktım karşımdaydı ve bütün söylediklerimi duymuş gülümsüyordu hayatımın en utanç verici anlarından bitirydi... atamızın söylediği söz hakkaten doğruymuş yerin kulağı vardır
the end
:clap