Primavera fotoğrfalı ders notlaru burda

sağolasın dostum
ellerin dert görmesin
çok büyük sevaba girdin:))
hemen çalışmaya başladım bile:))
paylaşımlarının devamını bekliyorum.

Rica ederim hunter. elimdekileri paylaşmaya azamı gayret gösteriyorum tabii. İnternetimin hızıyla doğru orantılı olarak. :)

Ellerin dert görmesin kardeşim,
zamanında çok aramış fakat hiç bulamamıştım.
Şimdi sayende indireceğim, elbet lazım olacak.
Teşekkürler.

dosyayı indirdin mi komdere zaten inen tek rarlı dosya çift tıkla açmadan senden Şifre soracak. Tabi dosyayı tam ve eksiksiz indirdiysen. Şifreyi" Powered By Liman" yazarsan açacaktır. Bu kadar.

allah razı olsun senden abi primavera icin ama heralde onu oğrenmek o kadar da kolay degil artık size bu kalıyor :) allah yolunu açık etsin kardeş.
yeni programlarda görüşmek üzere

Kolay olmadığını iyi biliyorum bu program için çok fazla kurs açılıyor ve kurs ücretlerinede bakınca baya bi külfet tutuyo. bundanda anladığım çok zor bi program olduğu :)

Liman kardeşim bu primavera v5.0 kurulumunun nasıl yapıldığını biliyorsan basamak basamak anlatırmısın? Bu kurs ile ilgili gerçek ses kayıtları elime yakında geçecek. Bununla ilgli olarak bir kaç dosya gönderme şansım olabilir belki. PRM yazılım bu konuda en iyisi ve en kalitelisidir, İstanbul teknik üni. verilen eğitimde akademik yönden yararlıdır. Her iki kursun da son olarak eğitim sertifikası vermesi atrılara bir artı daha katıyor...

açılmayan dosya

bendeki flashget programı acizlik yapıyormuş
indirdiği de içi boş bir rarlı dosyaymış
flasgeti kaldırıp yeniden denedim
zaten dosya ebatını görünce hata yaptığımı anladım
şu an iniyor %65'i tamamlandı
umarım sorun vermez
şimdiden çok teşekkür ederim.

siteyi inceledim çok emek veriyorsun teşşekkur etmek istedim. bir çok konuda adına rastlamak mumkun ellerine sağlık

Bende teşekkür ederim ilgine. Bilgi ve Belge paylaştıkca güzel.

primavera kurulumu acil lütfen!!!

arkadaşlar primavera kurulumu nasıl yapılıyor?
elimde v5.0 versiyonu var. kurulumu yaptım ancak çalıştırmaya başlayınca database ayarları yapmak istiyor ve ben bi türlü işin içinden çıkamıyorum?
adım adım anlatırsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler

bayanlar baylar... bi el atalım kkral ın karşılaştığı sorunla, bende karşılaştım.. HELP

arkadaslar primavera 5.0 kurulumu nasıl yapılıyor yardım lutfen

Selam beyler ben bu dosyayı indiremiyorum:saskin, okulun interneti rapidshare için kısıtlanmış maalesef... Bana mail atabilecek biri varsa çok minnettar olurum:goz:...

(Cevap bekliyorum)

Yardım

Selam

Yönlendirdigi sayfaya gittigimizde indiremiyorum. Free tuşuna basıyorum ordan başka yere yönleniyorum. Yardım bekliyorum arkadaşlar.

Geri