Probina V15.1 Sp3 +crack

mesaj 1 paylaşım 1 , program hakkında hiçbir açıklama yok .. Biraz şüpheli geldi bana :S

Çok güzel Paylaşım. Fakat rar dosyası şifreli. O nedenle açılmıyor. Şifresinide Yazarsan harika olacak. Şimdiden teşekkürler.

teşekkürler güzel paylasım ama bunun rar şifresi nedir.

rar şifresinide versene kardeşim..
bişi yapıyon eyvallah.. eline sağlık.. ama şifreyi unutmuşsun..

walla içimden geldi rar şifresine 123456 yazdım dosyayı açtı vahiy mı geldi ne ama kurmadım sız deneyın

Kusura bakmayın rar şifresi ni unutmuşum. Şifre:123456

Kurulum ile ilgili Word dökümanı içindedir

10 kereden fazla download edildiğinden rapidshare kilitlemiş...
bir kere daha upload edebilir misin?

Link Yenilenmiştir. Sadece crack dosyasıdır. Probina web sitesinden demo versiyonu indirip crack yapabilirsiniz. Upload uzun sürdüğünden sadece crack dosyasını veriyorum. İsteyen arkadaşlar için tamamını upload edebilirim.

http://rapidshare.com/files/315227884/Crack.rar.html

limk ölü yenilermisiniz. lütfen

indiren arkadaşlar tekrar yükleyebilirmi

full sürüm ile demo aynımı herhangi bi fark yokmu yani. bence bişeyler eksik olmalı demoda.. full sürümünü sitesinden indirip yükleyecem

Kullanılabilir demo versiyonunda Probina Orion’a ait tüm özellikler kullanılabilir. Yalnızca eleman ve kat sayısı sınırı bulunmaktadır. Kat başına 8 kolon/perde ve 12 kiriş girebilir, en fazla 5 katlı yapılar oluşturabilirsiniz. Bina genelinde girilebilecek kolon/perde sayısı 30’dur. Bu limiti aşan projeleri sadece salt-okunur olarak açabilirsiniz, ancak salt-okunur projelerde kaydetme ve düzenleme işlemleri yapılamamaktadır. Demo versiyonu Sp3 lüdür.

SP4 Yaması : ftp://ftpr.prota.com.tr/pbdownload/v15/ServisPaketleri/PBOrion151_SP4_yama.exe
crack ten sonra da kurulabilir.
Sp4 Düzeltmeleri : ftp://ftpr.prota.com.tr/pbdownload/v15/ServisPaketleri/ProbinaOrionSP4Duzeltmeler.txt

Aşağıdaki linkte yabancı yönetmeliklere göre ingilizce versiyonu mevcuttur. Aynı yöntem ile crack yapılabilir.

http://rapidshare.com/files/315695460/Orion_R15_1_sp4_Setup.zip.html
Güle güle kullanın

Linkler ölü tekrar yükleyebilirmisiniz????

Geri