Problem

'ZeuS'.

New member
Reaction score
0
gövde gösterısıne grmeme engel olan nedır ?

2 gun oldu yönetıcıler nerde bu sıtenın cevap vermek zormu ?

Bu sitede gövde gösterisi diye bir bölüm yok burası hack sitesi değil.

Hack Sitesi Deil Diyerek Kendınızımı Kandırıorsunuz.Acaba Yoksa Bazlarının SIteye engel olmaması içinmı Bu Laflar. ?
Aşşgısıda Gövde gösterısı Forumu braz daha araştır derım sana :goz:
http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=115

Bende bir sorun yok girebiliyorum...
Giremiyorum derken, hata mı alıyorsun?

fofer bende giremiyorum o bölüme...aşagıdaki uyarıyı veriyor o sayfa konuyu açan arkadaş çok haklı...

vBulletin Message

MORE, Sizin bu Sayfaya giris yetkiniz bulunmuyor. Asagidaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

Baska bir Üyenin yazmis oldugu Mesaji degistirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
Mesaj yazmak istediyseniz eger Üyeliginiz yasaklanmis yada Üyeliginizin aktiflestirilmesi gerekebilir.
Cikis yap Anasayfa

anladığım kadarıyla mod olmak gerekiyor sanırım...

Modluk ıle alakası yok 1 mesajı olan uye yazıyor ;)

Sitede Smod Yetkılı Vs Ler Uyuyor SanırımDa UYansalar ıyı olur !

more gibi bendede giriş izni bulunmuyor,acayip....

banada giriş izni yok özelliklerdenmi acaba açmak lazım?

Şimdi Şöyle açıkliim kalıbımı basarım o bölüm duruyodur hatta önceden var olan divx filmler bölümü dahi duruyordur o bölümler kaldırıldı die biliorum (tamamen silmek yerine sadece normal userların girişi engelleniyor böylece o bölüm ve konuları silinerek oluşabilecek serwer hatalarıyla karşılaşılmıo) kanımca sadece modların girme yetkisi var

ha bu arada adult bölümünün kaldırılan bölümleri dahi duruyo olabilir :D

arkadaşım 1 haftadır hack bölümünde otomatik olarak ekran kapanıo sorun varmış halledilir hellboy726 ile konuş sorunu sor

iki tane nick alıp aynı ipten konuyu alevlendirmek ve provekö etmek çok anlamsız geliyo bana bu yüzden banlanabilirsin soru sormadan önce biraz daha seçiçi kelimeler kulanmalı ve sabırla beklemelisin günde ortalama 100 bin ila 150 bin insanın hackhelli ziyaret etmektedir bu databasemizde hattalara neden olabiliyo hackhell yönetimi üzerine düşeni her gün bıkmaksızın yapmakta geç görebiliriz yogun olabiliriz bu dogal birşey çok büyük bi aileyiz 1 milyona yaklaşan bir üye sayımız var biraz anlayışlı olmalı ve kuralları okumalıyız.. şuanda kontroller yapıldı izinlerle ilgili bi sıkıntı söz konusu oluşmuş bu şuan için giderilmiştir sorun yaşayan üyeler kontrol edip mesaj atarlarsa sevinirim.

Girebiliyorum arkadaşlar, sorun yok.

Geri