programlamaya giriş modluk..??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biras Göster kendini o Bolumde ::}

arkadaş zaten bölümde tanınıyor. olumlu bence (+)

bencede daha çok erken hemde daha üyesin:)

ben bile olamadım :(:(:( sana ne oluyo ki :p:p:p:p

daha çok erken bana bile modluk vermiolar sana hiç vermezler birazdaha çalış öle bence bende çalışıom inş bende mod olurum....

kardeş aktif görünüyorsun fakat bende henüz erken olduğunu düşünüyorum ! foruma biraz daha katkıda bulun paylaşımlarını arttır ilerki zaman zarfında tekrar başvurunu yap değerlendirelim ! benden - yönde oy

Orada ne kadar aktifsin bilemem ; ilgi alanıma girmeyen bi bölüm
O konudaki bilgi ve tecrübenide bilemem ; tanımıyorum
Ama Müzik Bölümündeki mesajların ve konularından yola çıkarak bi yorum yapabilirim ve benim oyum olumsuz yönde; çünkü forum içinde argo ve hakaret kullanıyorsun,tartışma yaratacak ortam oluşturuyorsun ve buda paylaşımın nekadar olursa olsun moderatörlük alman açısından çok büyük bi dezavantaj.
Bence moderatörlük istemeden önce forumdaki üyelerin saygısını kazanmaya çalış, üslubuna dikkat et ve paylaşımlarına devam et ...

İyi Forumlar..​

bölümde aktifliğini göster önce..

ve sercinho çok güzel yorum yapmış.. dikkate alman senin açından faydalı olur..

bende sercinhoya benzer bi yorum yapacalktım..

sana destek veren sadece bugün modun kapattığı müzik bölümüne açtığın rap mı rock mu konusunda sana destek çıkan kişilerden gelmiş..

saygısızca postlar yazıosun.. bundan dolayıı ne kadar bilgili olursan ol oyum sana ---- yönde....

Herhangi bir böLüm'e Mod veya Asistan ModLuk SeçiLmen için çok erken diye düşünüyorum. =) Mod veya Asistan Mod oLmak istediğin böLümde aktif oL, PayLasımLar yap. daha sonra geL. biz sana oyumuzu kuLLanaLım.. ;) Üzgünüm ŞimdiLik.. ( -1925 ) İyi ÇaLışmaLar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri