Proton hakkında bilgisi olanlar lütfen__

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
Değerli forum arkadaşlarım,

Proton 218 GLXİ 1998 model 1800 cc. araçla ilgili olarak,kullanım,yakıt,masraf,yedek parça servis gibi bilgilere ihtiyacım var.

Kullanan veya bilgisi dahilinde olan arkadaşlar yazarsa çok memnun olacağım..

http://image5.sahibinden.com/photos/34/27/06/233427062oz.jpg

NOT/// dostlar focus ghia 2000 motor kullanan biriyim;simdi proton dan baska arac bulamadINmi diye mesaj degil bilgisi olan dostlardan yardim istiyorum/ alma nedenim farkli

O Araçta Mitsubishi Carisma Motoru Var Die Biliyorum Yedek Parça Konusunda Sıkıntı Çekersin Birde Satışı Çok Ağırdır Heryerde Servisi Yok MaLesef Ama Amcamda Proton Kullanıyor Gayet Memnun

fatih işyerindeyim eklisin zaten, az bişeyler yaz burdan yada mail at. acele bakmam gereken bir araç için ön bilgi lazım.

..:.. arkadasım o kadar marka içinden gittin proton u mu sectın sana dost tavsıyesı unut onu pişman olursun sonra ..:..

Abi 5 ay kullandım Proton'dan. Genel itibariyle iyi bir araç. Tek sıkıntısı piyasasının olmaması. Satarken zorlanırsın. Ama malzeme, parça, performans, doluluk iyi. Bu fiyata bu araba, al bence. Yalnız temizini denk getirmek önemli. Boyası değişeni varsa hiç alma, o zaman hiç satamazsın. Satarsan da yok pahasına gider. Yazan fiyatların en az 1-2 bin lira aşağısını düşün adama fiyat teklif ederken. Genellikle uzun zamandır satılık olan araçlar olduğundan satıcı hemen vermek isteyecektir. Tavsiye ederim. Başka araçlardan da tavsiye ederim ama bütçe önemli abi.

Parça temini yok destek yok tutulmamış piyasası yok daha iyi bir marka bak derim

Renault fiat felan bak

canavar arabalar diyorlar hocam bunlara.. ben de merak ediyorum, naptınız, neler öğrenebildiniz araba hakkında..

Geri