protype hakkında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemparator

New member
Reaction score
0
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=337703

evet goruldugu uzere benim açtıgım konuyu değiştirerek ve benim msjımı silerek butun teşekkurleri kendisi almıştır(ismimi vermesi vermemesi onemli degil bana sormadan boyle bişey yapmış...). sizce o bolumde gorevli olan birine yakışacak bi hareket midir?

sonuçta forumdaki saygımız teşekkur sayımıza gore belli oluyor. protype a hiç yakıştıramadım. boyle küçük oyunlara gerekte yoktu pm atıp soyleseydi hiç takmazdım..

teşekkurler

eğer dediğin gibi yapmışsa çok büyük bir hata yapmış.. Ama bence yapmamıştır..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=337703

evet goruldugu uzere benim açtıgım konuyu değiştirerek ve benim msjımı silerek butun teşekkurleri kendisi almıştır(ismimi vermesi vermemesi onemli degil bana sormadan boyle bişey yapmış...). sizce o bolumde gorevli olan birine yakışacak bi hareket midir?

sonuçta forumdaki saygımız teşekkur sayımıza gore belli oluyor. protype a hiç yakıştıramadım. boyle küçük oyunlara gerekte yoktu pm atıp soyleseydi hiç takmazdım..

teşekkurler

Ee yuh duyorum sana

'' Evet arkadaşımızın dediği gibi oyun bu crackle sorunsun oynanmaktadır.. Cemperator arkadaşımıza teşekkürler.

Download

http://rapidshare.com/files/65962312/nbalive08.rar.html

Password

cemparator ''

2 yerde ismin geçiyor, Mesajı nereden alıntı yaptıqımda ortada..

Derdin nedir açık açık söyle..

EDIT: Senin mesajında burada duruyor?

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2253575&postcount=594

protype PM atıp şikayetini belirttin mi ?

konunun en başına senden alıntı yapmış adın geçiyor senden alıntı olduğu belli bunda çalma çırpma bişi yok arkadaşım çocukça şeyler bunlar yapmayın gözünüzü seveyim

protype senden ricam alıntı yaptığın yerede arkadaşın tekil msj nı ekle ona da girip teşk edecekler ama sanırsam arkadaşlar HackHeLL i fevri forum zannediyorlar burda paylaşımın adı HackHeLL kullanıcılarıdır arkadaşlar Biz modlar sizler için çalışıyoruz 3-5 teşk almak içinde hiçbir yönetici bu şekilde de davranmaz

abi bana sordunmu bunu yaparken kıyıya koseye biyere atmıssndır benim haberim yok once sorsan hayır yapmamı dicem gayet ana bolumde duruyodu msjım.

sen neyini yanlıs gordunde msjımı "başka biyere" taşıyıp kendi baslıgını acıyosun..

abi bana sordunmu bunu yaparken kıyıya koseye biyere atmıssndır benim haberim yok once sorsan hayır yapmamı dicem gayet ana bolumde duruyodu msjım.

sen neyini yanlıs gordunde msjımı "başka biyere" taşıyıp kendi baslıgını acıyosun..

Benim görevim olan sorunlara çözüm bulmak ve bölümdeki huzuru sağlamaktır. Madem ki çok biliyordun kendin açsaydın konuyu? Neden açmadın? Mahlasına mı güvenemedin yoksa yazım diline mi yoksa anlatamıyacağım diye mi korktun?

Bu kadar emek-saygı değersin ya bir forumdan ötekine C/P yaparken adamdan izin alıyor musun? Bugüne kadar 1.000 mesajım kopyalanmış oraya buraya savrulmuş benden izin alındı mı alınmadı?

Açıkla bakalım ..

PRotype o bölümün modaratörü konuları birleştirdi sanırım aynısını banada yapıyorlar ne var ki bunda..

Benim görevim olan sorunlara çözüm bulmak ve bölümdeki huzuru sağlamaktır. Madem ki çok biliyordun kendin açsaydın konuyu? Neden açmadın? Mahlasına mı güvenemedin yoksa yazım diline mi yoksa anlatamıyacağım diye mi korktun?

Bu kadar emek-saygı değersin ya bir forumdan ötekine C/P yaparken adamdan izin alıyor musun? Bugüne kadar 1.000 mesajım kopyalanmış oraya buraya savrulmuş benden izin alındı mı alınmadı?

Açıkla bakalım ..

Neyseh sakin olalım Konuya arkadaşın tekil msj nıda ekle bitsin öpüldün hadi janem

kendim açtım zaten konuyu sen oraya biyere taşımıssın sonra kendin açmıssın.

crack i de yabancı siteden bulup indirdim dendim çalıştı. paylaştım...
bilerek kendi nick i mi koydumki ÇALINMASIN ama goruyorumki bi şekilde yine bişey yapılıyo...

abi genelleme yaparak bana konusma ben bugun senin bi başlıgını alıp farklı forumda yaymısım mı?

Neyseh sakin olalım Konuya arkadaşın tekil msj nıda ekle bitsin öpüldün hadi janem

Mesaj zaten eklenmiş MAJESTE neyi eklemem gerekiyor daha? Ben o cracki bulamayacakmışım gibi konuşuyor. En az 100 delikten aynı cracki çıkartırım. Ben yine ona yarar olsun diye onun linkinden aldım. Benim RS üyeliğim yok mu , US yok mu ben upload etmeyi bilmiyorum muyum?

bilerek kendi nick i mi koydumki ÇALINMASIN ama goruyorumki bi şekilde yine bişey yapılıyo...

abi genelleme yaparak bana konusma ben bugun senin bi başlıgını alıp farklı forumda yaymısım mı?

tamam tartışmayalım güzel kardeşim paylaşımın için çok saol isminde geçmiş tekil msj nı koyar arkadaş olur biter bir daha da böyle birşey olmaz oke ? kırmayalım birbirimizi biz bir aileyiz ayıp oluo bak kaç kişi bizlere bakıo

Saygıdeğer arkadaşım,

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=185824

Bölüm kuralları Madde 6:#

Kod:
6-) Sabit başlıklarda bulunan bilgiler doğrultusunda açılan başlıkların yeri Çöp Kutusudur. Sorunlarınızı
ve Bilgilerinizi mevcut olan başlık altında belirtiniz.

Gayet net ve açıktır. Hatta ve hatta altta yardımcı linkler mevcuttur. Konuyu açış tarihim Ekim ayının 29'u .. Şimdi mi geldi aklına? Ya da sen şimdi geldin foruma..?

Eğer teşekkür meraklısı olsaydım bu kadar pasif olmazdım. Oyun Dağıtımları'nda yapacağım 5 paylaşım oradaki teşekkürü bana kazandırır zaten..

Ayrıca günümü bütün herkesin rahatça oyun oyanayabilmesi için harcıyorum. Oturup forumda yeteri kadar güncel olmaya çalışıyorum siz hala bana emek hırsızı diyorsunuz..

Ben daha fazla birşey söylemiyorum..

Madem ki emek hırsızıyım alınsın moderatörlüğüm istemiyorum..

Ayrıca günümü bütün herkesin rahatça oyun oyanayabilmesi için harcıyorum

Helal oLsun Sana

ßurası payLaşım sitesi kimsenin emeği karşılıksız kalmaz.. eğer payLaşıLmasın istiyorsan bir crack'i forumda neden payLaştın anlayamadım? Protype iLk mesajı yazan kişi yani konuyu açan kişi kendi verdiği crack linki ölmüştür vs. nedenden dolayı yeniLemesi gerekmiştir sende payLaşmışsın editLeyip linki yeniLemiş.. kendi çıkarına bişey yapmamış o crackten onlarca kişi yararlandı kötü bişeymi bu.. 3-5 t$k aLsa ne oLur aLmasa ne oLur biz saygıyı teşekküre bakarak yorumlamıyoruz verdiğin bir emek varmı ona bakıyoruz.. eğer o konuda senden alıntı yapmadıgını belirtseydi dediklerinde haklıydın ama tecrübesiz amatör birisi değiL Protype bölüm yöneticisi bu tür basit işLerLe uğraşacak bi arkadaşımızda değiL..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri