PS3 Sahipleri! Dikkat![Haber]

W.PiTToN

W.C.ConsuAllen
Reaction score
0
4269.jpg
Bilindiği üzere PlayStation 3 bir kaç gün önce hackerların çalışmalarına daha fazla direnemeyerek kırılmıştı. PS3'e taktığınız bir usb bellek sayesinde (çip vari bir olay içinde çeşitli yazılımlar yüklü) korsan oyunları hdd aracılığıyla oynayabiliyordunuz. Bu illegal yönteme Sony cevap vermekte gecikmedi. Sony'den yapılan açıklamada bu yazılımı kullanan PS3'lerin PSN'ten banlanacağı açıklandı. Eğer benim PSN'le falan işim olmaz diyorsanız sorun yok fakat PSN olmazsa olmaz diyorsanız o zaman orjinal oyun kullanmaya devam etmek zorundasınız demektir.

Arkadaş BOT falan değil
Beyler, biliyordunuzda niye paylaşmadınız?

Ben yeni öğrendim belki-ama paylaşımcıyım-sizin gibi kendime saklamadım.

Kusura bakma bu aralar forumlara bir sürü bot musallat oluyor.
Bu arada japonyada dün sabah tsunami oldu mu?
Pokemonlar Öksüz mü Kalacak? konusunda öyle yazıyor da.

Kusura bakma bu aralar forumlara bir sürü bot musallat oluyor.
Bu arada japonyada dün sabah tsunami oldu mu?
Pokemonlar Öksüz mü Kalacak? konusunda öyle yazıyor da.

Ben yanlış anladım-özür
Ayrıca açtığım konuları takip etmende çok hoş
Desteğine -destekle cevap vereceğimden eminol-Teşekkürler.

Evet gerçektende kırıldı BOT değil hackerlar kendileri istedi.Arkadaşım banlandı fakat sony ninde hatası var biliyorsunuzdur belki Sony firması da oyunları değerlendiriyor fiyat veriyor bazı yerlerde 200 liradan aşağı olmuyor maddi durumu iyi olmayanlar var ama oyunlar çok gerçekçi oyunlarımı içindeymiş gibi oynuyorum ps 3 te ama sony tamamen haklı ben orjinal kullanıcam bayram paralarından biriktiriyorum :D

O keyler türkiyeye ulaşmadan bunlar olup bitti.
Keşke biraz araştırsanız.

"DarthErim" ben araştırmıştım fakat foruma üye olmadan önce araştırmıştım yani konu açamadım unuttum ve o keyleri çaldıkları içinde ceza hakkediyorlar fakat ceza vermediler "Playstation Network Türkiye" nin dava açması lazım açmadılar açsalar kazanırlardı.

Geri