Pusu'ya göre daha iyi olarak bilinen Kurtlar Vadisi(Eski Bölümler) Kanal 7'De

XenTRonium

New member
Reaction score
0
10.000.000 NüfusLu, Tarih KokuLarıyLa BezenMiş Şeh
İzlenme rekorları kıran "Kurtlar Vadisi" Kanal 7'de.

Reyting rekorları kıran Dizi Film KURTLAR VADİSİ Salı, Çarşamba ve Cuma akşamları saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

“Bu bir mafya dizisidir” sloganıyla başlayan ve Türk televizyon tarihinin en çok izlenen, reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi, serinin ilk bölümünden itibaren Kanal 7’de. Salı, Çarşamba ve Cuma akşamları saat 21.10’da ekrana gelen dizide aksiyon ve gerilim hiç eksik olmuyor.

Osman Sınav ve Raci Şaşmaz’ın yapımını gerçekleştirdiği Mustafa Şevki Doğan, Raci Şaşmaz ve Murat Coşkunsu’nun yönettiği Pana Film’in bu iddialı yapımının konsept danışmanı Soner Yalçın. Dizinin müzikleri ise usta bir isimden geliyor; Gökhan Kırdar.

Oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizinin başrollerinde Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Zafer Ergin, Kenan Çoban, Gürkan Uygan, İpek Tenolçay, Seray Sever, Raci Şaşmaz, İstemil Betil ve daha birçok ünlü isim yer alıyor.

Kurtlar Vadisi serisinin ilk dizisi her Salı, Çarşamba ve Cuma akşamı saat 21.10’da Kanal 7’de.

Bence Eski bölümler daha süperdi.Daha harektliydi.Bugün 8.bölüm 21:10'da izlemenizi tavsiye ederim.

eski bölümleri başladığından beri yeni bölümlerini izlemiyorum zaten, bence asıl kurtlar vadisi o zamandı..şimdikinde tutturmuşlar bi iskenderin kıçından, diziyi ona endekslemişler..

Ben de hiç eskiyi izlemedim o zamanlar askerdim. yeni sıktı zaten forever kanal7

evet güzeldi Kurtlar vadisi pusu berbat nerde o iplikçi laz ziya abidin testere pala vs nerde kardeşler...

Ah ulan eski KV'de herkesin bi lakabı vardı.Laz Ziya,İplikçi(komedi:D), tESTERE,Kılıç,Tilki, Pala Ulan herkes birbiriyle çatışıyordu.Şimdi Polat sadece İskender'in peşinde bıktık anasını satayım İskenderin peşine düşe düşe.İskender'den başka düşmanı yokki polatın.Pembe dizi oldu şimdi.Yarın ı bekliyorum eski bölümü için şimdi bu bölümde Çakır'la Polat Laz Ziya'nın mekanına gidecekler.Kanal 7'den Allah razı olsun.Vallaha eski bölümler başlıyalı KVP izliyesim bile gelmiyor.

Geri