qєćє ωaктİ σLuηća..

BestBoy`

●мєтaмσяF
Reaction score
0
2u7lmc4.gif

Gece Vakti Olunca Tutamazsın Ya Hani Kendini..Hayallere,Umutlara Dalarsın.. Yokuşu Tırmanmayı Deqilde Hani Yokuş Sonrası Karşına Çıkan Mutlulukları Görürsün.. Mutlu Anlardır İnsanı Hayatın İçinde Düzenli Olmasını Saqlayan.. İnsan Birtek Sevdiklerini Hatırlar.. İşlem Dışı Hareketler de Olur Bazen..İnsanın Dayanamadıqı Anlar.. Ailen Aklına Gelmez Aşıksan.. Baban, Annen, Atan Gelmez.. Dua Etmeyi Unutursun Çoqu Zaman.. Savaşmayı Kesersiz Lüzümsuz Olaylarla, Aklında Sevişmeler Vardır.. Aklında Devlerin Aşkı Yoktur Çünkü Senin ki En Devidir.. Mutluluk Rüzqarları İki Kalp İçin Eser Ve Sizde Bunun Farkındasınızdır.. Akla Ne Tartışmalar, Ne Dertler ,Ne de Olumsuzluklar Gelir..

Gece Olmuştu, Yine Aklıma Deqişik Hayaller, Hareketler.. Geliyordu.. Hiçbirşey Aklımda
Deqildi..Birtek O Vardı Aklımda, Saçları ,Gözleri Ve Dudakları.. Bu Hisler Beni Öldürecekti ,Kalp Atışlarına Hakim Olmak Mümkün mü ?Bedenim Sıcak Gözlerim Buqulu Yaz Sıcaqında Terliyor Ve Bu Terler Vücudumdan Soquk Bir Şekilde Süzülüyordu..Bunu Hissedebiliyordum.. Dudaklardan Bal Akıyor Sanki Ve Ben Her Akan Damlayı İki Ucu Zorlayan Dudaklarda Birleştiriyordum..Sanki Bırakıp Uzaklara Gitmemişte Yollara İnat Yanımda Bu Gece.. Yaşıyorsam Var Bir Sebebi.. Hissediyorsam Var Bir Ateşi..Son Günlerde Dilime Bir Şarkı Takıldı.. Nerdesin.. ? Nerdesin ?? İyiki Yoksun Sevqili.. İyiki Yanımda Deqilsin.. Yanımda Olsaydın Yılların Sana Olan Hasretine İnat Gök Yüzündeki Tüm Yıldızları Sayardın Usanmadan..

2zxm9mh.png

eline emeğine sağLık resimleri baska yerden Uprade etmelisin :goz: ama yazı hosuma gitti

teşekkürler :)

Geri