''Rüştünün yediği goller şaibeli'' !! buyrun aziz yıldırım'dan

nomad03

New member
Reaction score
0
3008pih.jpg

Başkan Aziz Yıldırım, şampiyonluğun kaybedilmesiyle ilgili olarak "Burada bir suç işlenmişse bunun sebebi de benim, bunu kabul ediyorum" dedi. Yıldırım ayrıca istifa etmeyeceğini açıklayarak, "Görev sürem bitene kadar buradayım" dedi.
Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber'in F.Bahçe'nin maçlarından önce rakip takım futbolcularına mesajlar çektiğini iddia eden Yıldırım, "Ben de Rüştü'nün yediği golleri şaibeli buluyorum" açıklamasını yaptı.

Yıldırım, "Bugün başka kulüpte olanlar veya Fenerbahçe'den ayrılanlar Fenerbahçe düşmalığı yapıyor. Rüştü, Kasımpaşalılar'ı arıyor. Hadi sizi göreyim diyor. Ankaragücü'ne mesaj atıyor. Bende kendisine haber gönderdi. "İnşallah Bursa'da iyi oynarsın" diye. Kaleciler hata yaptılar. Peki ya Rüştü ne yaptı. Çıksın söylesin. Ben bu şahısları aramadım desin. Beşiktaş kalecisinin bu adamlarla ne işi var. O zaman Bursa'da yediği gol bana şaibeli geliyor. Ağızımdan kötü şeyler çıksın istemiyorum. bana düşma olabilirsiniz ama Fenerbahçe'ye olamazsınız." dedi.

puuuuuuuf kaybettik şampiyonluğu kulp aramayalım

Bize Bok Atmadan Önce Kendi Takımına Baksana Aziz
Yenseydin Trabzon'u Düşmeseydin Bu HaLLere Sen Neden Bizden BirşeyLer BekLiyorsun ki?
Yani Sen Arabada Dövdürdüğün Rüştü'den PanterLik, Kazma KürekLe Yendiğin Beşiktaş'tan ReaL MadridLik mi Umuyordun?
Ayrıca İbrahim Toraman'ın GoLünde İbo Kendi KaLesine Atmasa Arkada Adam Vardı. Sizin Edu GoL KraLı OLacaktı Nerdeyse Sen 1 Hata Yüzünden Toraman'ın Onuruna, Şerefine Laf Edecek Adam DeğiLsin.
Rüştü'de Her Maç ÖyLe DeLiLikLer Yapar MeseLa Eskişehir Maçında Çıktı KaLeden AtLadı ZıpLadı Kurtardı.
Fakat Her Maç BöyLe PozisyonLar KurtarıLacak Diye Birşey Yok.
Gündem Değiştirme ÇabaLarı BunLar

Atamadığı penaltıyı bilicanın kazdığı çukura bağlayan salak zihniyetten sonra duyduğum en tuhaf laflardı =)

Boşver Aziz babaaa başkasının şampiyonluğuna göbek atandan herşey beklenir.

giden şampiyonluğu böyle şeylere bağlamaya gerek yok.

Benim takımım gavur gibi top oynadı şans yoktu atamadı.

10 puan arkamızda nal toplayanlar toplamaya devam etsin.

Biz biliyoruz kimin ne mal olduğunu .

Ortamıda provake etme azız bey kendı elınızdeydı sampıyon olabılmek sacma sapan acıklamalar yapmayın

Yönetim İstifa diye çığıranlar , Bunun Gibi Adamı Hak Ediyorlar .
Başkanlığı Döneminde En Çok Ezeli Rakibinin ŞAMPİYONLUĞUNU Gören Başkan .
:durdurun

Alın Aziz Başkanınızı tepe tepe kullanın .

Senin Kendi Takımın Kaç ŞAİBELİ MAÇ KAZANDI .
Açıp Bakalım .
BJK maçı daha hafızalarda .
KASIMPAŞA KALECİSİ Hafızalarda .

Bırakın böyle boş beleş şeylerle Uğraşmayı ancak bu laflarla 3-5 Yaşındaki fb'Li Veletleri Kandırırsınız .
:durdurun

Seneye Rekabet başlıcak Olabiliyorsan Çık Ligte Ol .
Eski Oyuncuna B.K Atma !
:cool:

aziz işte napsın fenerasyon bile şampiyon yapamadı ya ona kızıyo fener'li başkan..

Atamadığı penaltıyı bilicanın kazdığı çukura bağlayan salak zihniyetten sonra duyduğum en tuhaf laflardı =)

Boşver Aziz babaaa başkasının şampiyonluğuna göbek atandan herşey beklenir.

giden şampiyonluğu böyle şeylere bağlamaya gerek yok.

Benim takımım gavur gibi top oynadı şans yoktu atamadı.

10 puan arkamızda nal toplayanlar toplamaya devam etsin.

Biz biliyoruz kimin ne mal olduğunu .

Aziz Yıldırım'ın kendisi saçma.

Fenerbahçe'li yanınızla değil de tarafsız yanınızla baksanıza bu olaya.

Sizin yerinizde Galatasaray,Beşiktaş yada Trabzon olsa; sizde aynılarını yapacaksınız.
Yapmayacağınızı kanıtlayacak hiçbirşey yok.

Kimin ne mal olduğu belli sonuçta klasik ezeli rekabet taraftarı.

Artık ne diyeceğini şaşırmış bu başkan.

yaw aziz ne adamısn sen lan..sene başında söz vermekle olmuyor bu işler kamil..sen kimsin daha sene baslamadan 3 sene ardarda şampiyon olacagız diyorsun mal..

trabzonu yenemiyorsun zaten..belliydi böyle konusacagın..adamlar hem kupayı hem ligi aldı sizden AZİZ

çık yen rakibini şampiyon ol amele..guiza'ya laf et bizim takımımıza LAF yapma..git istifanı et sözünü BİR kere olsun tut lan mal başkan

3 SENE ARKA ARKAYA ŞAMPİYON OLAMAZSAM İSTİFA EDERİM LAFLARINI UNUTTURMAYA ÇALIŞMA AZİZ :d:d:d

BİZMİ DEDİK SANA GUİZA YI AL DİYE..KAÇ TANE GOL KACIRMIS TAKIMINA LAF BUL BİZE ÇAMUR ATMA :d

yapma sayın aziz başkan sıvama olayını geç lütfen kendinizde arayın suçu sorumluluğu

ςαη;5015597' Alıntı:
Aziz Yıldırım'ın kendisi saçma.

Fenerbahçe'li yanınızla değil de tarafsız yanınızla baksanıza bu olaya.

Sizin yerinizde Galatasaray,Beşiktaş yada Trabzon olsa; sizde aynılarını yapacaksınız.
Yapmayacağınızı kanıtlayacak hiçbirşey yok.

Kimin ne mal olduğu belli sonuçta klasik ezeli rekabet taraftarı.

Artık ne diyeceğini şaşırmış bu başkan.

Zaten bunu yayınlayan niyeyse konuşmanın tamamını değil sadece göze batan kısmını koymuş.

Tamamını okuduğun zaman zaten bu kısmınıda anlarsın.

Evet kimin ne mal olduğu belli.En azından ben ve benim gibi 25 milyon adam biliyo ne mal olduğunu.

Adam zaten ben suçluyum kimse birşey aramasın diye üstüne basa basa yazmış.

Daha hala bunun üstünden edebiyat yapmanın bi alemi yok.

Aziz yıldırımın neden böyle söylediği konuşmanın tamamında mevcut.

Tabi bunu yazan koyan ortalığı karıştırmak için sadece o kısmını koyduğu için kulağa hoş gelmiyo.

O yüzden kendini yorma boşa.

rüştü bilerek golleri yedi diyelim ;; o zaman sizin forvetlerinizde bilerek gol atmadı..kendi içinizden satılmışsınız ilk önce kendi bahçenizi temizleyin

Zaten bunu yayınlayan niyeyse konuşmanın tamamını değil sadece göze batan kısmını koymuş.

Tamamını okuduğun zaman zaten bu kısmınıda anlarsın.

Evet kimin ne mal olduğu belli.En azından ben ve benim gibi 25 milyon adam biliyo ne mal olduğunu.

Adam zaten ben suçluyum kimse birşey aramasın diye üstüne basa basa yazmış.

Daha hala bunun üstünden edebiyat yapmanın bi alemi yok.

Aziz yıldırımın neden böyle söylediği konuşmanın tamamında mevcut.

Tabi bunu yazan koyan ortalığı karıştırmak için sadece o kısmını koyduğu için kulağa hoş gelmiyo.

O yüzden kendini yorma boşa.

arkadaşım haber kaynağı ortada kabak gibi duruyo farkındaysan. haberin yayınladığı sitenin ana sayfasıda aynen bu başlıkla sunmuş haberi. zahmet edip bakarsan görürsün. beşiktaşlı olarak tabiki beni ilgilendiren kısmını taşıdım konuya ve dediğim gibi kaynağı da ortada. isteyen istediği yeri okur istediği gibi anlar. başkanından taraftarına kimin ne edebiyatı yaptığıda görülüyo açıkça.

Azız Yıldırım konusması normal klubu son macta sampıyonlugu kaybetmıs ona lafım yok ama keşke ılave olarak Fenerbahce dekı eksıklıklerı yada kendısının yanlıslarını ozet gecerek suçlu benım demeseydı de acıklasaydı tek tek sevabı ve gunahlarını...

Not: Konuyu gerecek postlar atılmasın

Galatasaraylı biri olarak söylüyorum
bu nasıl bir iftiradır! üç büyüklerden biri olan bir takımın başkanı söylüyor bunu, saygı diye bişey kalmamış

Geri