Radyo Dinlemek Fazla Kota Yer Mi?

Gizli Özne

New member
Reaction score
0
Radyo dinlemeyi seviyorum ve netten de dinlemek istiyorum; ama malum kotalıyız, korkuyoruz :biggrin

Netten radyo dinlemek fazla kota yer mi acaba? Bilgisi olan var mı ?

Net bağlantınız sınırsız değilse hiç tavsiye etmem. Sadece nete girerek(msn,internet vs.) doluyo zaten kota.

Dinlediğin süreye bağlı olarak günlük 80 - 100 mb civarı kotandan yer kotalı kullanıcılara tavsiye etmiyorum.

kardeşim o kadar merak ediyorsan ara sıra check edersin adsl kota durumunu ay süresince eğer fazlaya kaçmışsan bi son verirsin radyo meselesine ya da el mahkum kotasıza geçersin:D

Eğer Winampdan Dinlerseniz Kac mb Yediğini Sag Tıklayıp Görebilirsiniz.. Mesela 192kbps kalitesinde bir radyo bi saatte 130mb küsür yer .. Kotalı Nette Kesinlikle Tavsiye Değil ..

Nete girdiğinde giriş sayfasını açtığın anda kota yazmaya başlar.Dinlediğin müzik,izlediğin video,online oyunlar adeta kota düşmanıdır.Hiç tavsiye etmem.Ayrıca örneğin izlediğin bir videonun boyutu ne kadarsa bu kotana yansır.Yani bir anlamda download yapmış oluyorsun...

Ses kaLitesine bağLı bir oLay...
Kesin oLarak bir$ey söyLemek sağLıkLı oLmaz çünkü sesin kaLitesine göre boyutu beLirLenir biLdiğin gibi.Ama tavsiye etmem zaten internette ve msn de yeterince doLmakta =)

Öyle bir yer ki :) Last FM kullanıcıları gayet iyi bilir. Sürekli farklı şarkılar çaldığı için kapatmak aklına gelmez insanın ve sürekli çalar durur. Beraberinde neler kullandı bilmiyorum ama Last FM ile birlikte hiç aşmadığı kotası için geçtiğimiz ay arkadaşım 55 YTL ödedi :) 29 YTL normalde biliyorsunuz. Kotasız fiyatını aştı. Demek istediğim; kişinin kendini kaptırmasına bağlı. Uzun süreli kullanımlar için kesinlikle uygun değil. YouTube kadar yer diyen var, yok öyle bir şey. YouTube kotalılar için en büyük tehlikedir hiç bulaşmayın dağlar kadar fatura getirebilir rahatlıkla tek başına.

Yayın Yapan Radyonun Radyo Anlatım Hızına ßağlı Örn : ßen 32 Mhz 21 Kb İle Yayın Yapıyodum Saniyede 21 Kb Demek En Düşük Sayılır ßuda .. Ona göre Hesap Et..

Ben fazla kota yemez diye biliyorum ..acaba yanlış mı biliyorum?

İnternette sadece dolaşmak ßile kota yiyor.Radyo dinlemek hayli hayli yer..

netten radyo dinlemek bana göre değil :D en iyisi ben kendime ufak bir radyo alayım :durdurun
teşekkür ederim arkadaşlar

Geri