Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarı ilk açtığımda Ram sıcaklığı 40 gösteriyor, sora git gide 54'e kadar çıkıyor ve bilgisayarda kasmalar yapıyo, müzik dinlerken sesi kastırıyo. Bunun bi çözüm yolu var mı ?
Şimdiden Teşekkürler.
işlemci ısısı 64 *C e kadar sorun yaratmaz
ekran kartı 70-80 *C e kadar sorun yaratmaz
sistem Anakart 50-60 *C kadar sorun yaratmaz
psu 55-60 *C dan sonra yanar
ram bilmiyorum hiç ısı ölçekli ram kulllanmadım
hdd 60 *C a kadar sorun yaratmaz
bunlar maximum değerlerdir bundan sonrada çalışabilirler ama sorun yaratırlar
ram ler sökülüp takıldı ise yerine oturmamış olabilir
yada slotlarda bir sorun olması da muhtemel
ama önce arkadaşın dediği gibi gereksiz oyun program vs arkaplanda çalışan ne varsa onlara bir bak
gereksiz bişey yokki Bi msn bi mozilla açık winamp açıyorum ses kasıyo kendini şarkı tekliyo felan. Kasanın kapağı açık
Şuan
MSN
MOZİLLA
WİNAMP
ares açık fakat
CPU Performansta : %50den aşağı düşmüyo
Ram kullanımı : 1 GB RAM 500 MB kullanıyor .
Donanımsal bi eksiği yok Windows XP SP3 yüklü
Format attıktan bi saat sonrada bu şekilde devam ediyo
özellikleri : İntel Core 2 Duo E6400 2,13 / 1 GB Ram
Nvidia : Ge Force 6600
En çok Java Kulanıyor Gösteriyor İşlem Listesinde.
Klavye + İnternet USB'den bide.
Kasanın yan kısımlarındaki vidalanmış kapakları çıkar ve bu şekilde daha çok hava temasını sağlamış olursun ve fanların soğutma işini kolaylaştırmış olursun. 4 seneden beri öyle kullanıyorum ve rahatım o konuda... Ve bilgisayarcı olan herkes zaten bu şekilde kullanır.
Ama sen zaten bu şekilde kullandığın halde sorun yaşıyorsan eğer garantisi varsa PowersUp denen parçayı değiştir. Ya da piyasada 40 TL civarında SuperQuiet (SüperSessiz) PowersUp cihazlar mevcut. Ayrıca süper sessiz olanlar en kuvvetli soğutma sistemine sahiptir. Eğer masraftan kaçınmayıp bu tip PowersUp parça taktırırsan PC'nin ömrü yettiği kadar aşırı ısınma derdi olmadan kullanabilirsin ayrıca en gürültüsüz şekilde fan sesini duyarak...