ram yükseltmesi

trf

New member
Reaction score
0
foxconn pc-945GZ7MC-KS2H YAZILI ANA KARTIM VAR VE BUNA BAĞLI 512 MB. DDR2 SDRAM VAR ARTIK RAM %95 KAPASİTEYLE ÇALIŞIYO YÜKSELTME KARARI ALDIM AMA BU RAM 266 MHZ GÖRÜNÜYO ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA 667 MHZ Yİ DESTEKLEYEN Bİ ANA KARTIM VAR 2 GB 667 MHZ DDR2 Bİ RAM İŞİMİ GÖRÜRMÜ DİYE BİR BİLEN YARDIMCI OLABİLİRMİ

266 mhz görünmesi beni şaşırttı çünkü ddr2 ler 533 mhz den başlıyor.
ram frekanslarını aynı takmanı tavsiye ederim.

xp de ttanıma sorunu olabilir anakarttaki kaç slot var 3 tane varsa 3.ye tak 2gb desteklemiyebilir

266 mhz ddr2 ram yok ama dostum sd ramdir o sanırım ve piyasada 2gb sdram bulman imkansız bu 1 bile yok dolayısı ile raminin sd mi ddr mı olduğunu öğren yardımcı olmaya çalışalım...

üstünde SDRAM 512 MB YAZIYO KÜÇÜK BİR YAPIŞTIRMA KAĞITTA
AYRICA CPUZ DİYE Bİ PROGRAMLA BAKTIM BÜTÜN DONANIMIN ÖZELLİKLERİNİ VERİYO ORDA 266 MHZ YAZIYO BENDE ŞAARDIM 266 MHZ DE NASIL ÇALIŞIR DİYE KARTTA 2 SLOT VAR EN AZINDAN YERİNİ Bİ DEĞİŞTİREYİM Bİ BAKAYIM BAKALIM NOLACAK SONUCUNDAN DA AYRICA BİLGİ VERİCEM NE TÜR Bİ RAM ALSAM DİYE ANA KARTI ARAŞTIRDIM 2 GB RAM DESTEKLİYO GİBİ BAZI YAZILAR OKUDUM FORUMLARDA AMA TAM OLARAK EMİN DEĞİLİM ALIRIM ELİMDE KALIR BİR BİLENE SORAYIM DEDİM YARDIM LÜTFEN

Geri