RamsTeiN

chester26

♫Цпẳρρя&#1
Reaction score
0
Daha beni tam tanıyan yok ama tanıyanlar kadarıyla forumda benim hakkımda ne düşündüğünüzü merak ediyorum...Elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım ama başarılı olduğum söylenemez bir forum nasıl kullanılır daha tam bir bilgim yok mazur görün kimse anasının karnında öğrenmedi..İnşallah zamanla....

Soruyorum ey cemaat
RamsTeiN'i nasıl bilirdiniz...?

bayan sandığım erkek üye :)... ( avatardan dolayı )

inş daha da tanımak isteriz .. zamanla .. gördüğümüz kadarı ile iyi birisin ..

Hakkında birşey söylemek için daha erken biraz daha aktif olup kendini tanıtsan daha iyi olurdu

bayan sandığım erkek üye :)... ( avatardan dolayı )

Evet erkekler öyle sanır=)

teşekkür ediyorum gerçekten kötü bir amacım niyetim yok sadece öğreniceğim cok sey var o kadar... Ailenizde olmaktan gerçekten gurur duyuyorum....Kent55 i ayrı bi seviyorum oda olmasa benim konularımı kilitleyip morelimi bozucak kimse olmazdı=)

Başarısızlığımı her defasında yüzüme vuran bir cinsten bir arkadaş dost acı söyler diyor=)

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Zor Yerden Sorucam

Evet arkadaşlar Burda sorulacak soru bariz ortada.. Bir çoğunuz beni tanır ve bir o kadarınızda beni tanımaz.. ayaklarınızdan tutup silkelettirmeyin beni dökülün bakim =)HH ailesi beni nasıl bilirmiş

Valla ilk önceleri ben seni bayan olarak biliyordum :) sonra sonra baktım olacak gibi değil zaten konuştuk .. İyi saygılı sevecen birisin Allah yolunu açık etsin ..gönlüne göre versin...

Zor günlerine denk geldim demekki =) Geç olmadan fark edilmesi güzel bişey =) Teşekkürler =))

Valla ilk gördüğümde bende senı bayan sanmıstım:))) Yorumlarımı ılerleyen zamanlarda yazıcam : )))))

Evet erkekler öyle sanır=)

teşekkür ediyorum gerçekten kötü bir amacım niyetim yok sadece öğreniceğim cok sey var o kadar... Ailenizde olmaktan gerçekten gurur duyuyorum....Kent55 i ayrı bi seviyorum oda olmasa benim konularımı kilitleyip morelimi bozucak kimse olmazdı=)

Başarısızlığımı her defasında yüzüme vuran bir cinsten bir arkadaş dost acı söyler diyor=)

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Ailemız...Biz kocaman bır aıleyız..ve sende aıledensın artık çoktan :durdurun

sempatik yorumları var :)bende bağyan sanıyodum ilk gördüğümde ;)

Sık gördüğüm birisin fakat nickin aklıma geldiğinde şu foton aklıma geliyor :p
İnşallah daha yakından tanışırız

Angel of Death

Dostum inanki değiştirmek isterdim ama benim ilk aşkım bu ergenlik zamanlarımızda bu kız ünlüydü suan eminim 40 yaşına basmıştır =) Güzel bi maturedir ama =) Bırakında anısını yaşatalım =)

Oceangray

Dostum sempatik yorumlar demişsin nasıl sempatik yorumlarım var merak ettim acıkcası =)

Junior Kacan

ve artık fotoğraf konusunda baya takıntı yaptınız =) Anket acın isterseniz değiştireyim =) Forumdan cıkmıyor gibi bişeyim inşallah birbirimizi daha iyi tanırız dostum.. Pelindeyim postlarını gülerek takip ediyorum coğu zaman =) Yorumların için teşekkürler..

Atakızı

Tanıtım yazımı okuduğun için teşekkür ederim.. Okuduğuna göre daha ne kadar tanıyacaksın Atamınkızı =) İstersen röportaj yapalım.. =)

Angel of Death

Dostum inanki değiştirmek isterdim ama benim ilk aşkım bu ergenlik zamanlarımızda bu kız ünlüydü suan eminim 40 yaşına basmıştır =) Güzel bi maturedir ama =) Bırakında anısını yaşatalım =)

Oceangray

Dostum sempatik yorumlar demişsin nasıl sempatik yorumlarım var merak ettim acıkcası =)

Junior Kacan

ve artık fotoğraf konusunda baya takıntı yaptınız =) Anket acın isterseniz değiştireyim =) Forumdan cıkmıyor gibi bişeyim inşallah birbirimizi daha iyi tanırız dostum.. Pelindeyim postlarını gülerek takip ediyorum coğu zaman =) Yorumların için teşekkürler..

Atakızı

Tanıtım yazımı okuduğun için teşekkür ederim.. Okuduğuna göre daha ne kadar tanıyacaksın Atamınkızı =) İstersen röportaj yapalım.. =)

BaK O olur : )) uzun zamndr röportajda yapmıyorduk : )):durdurun

Tabi olur . Yer ve mekan =)

Yer mekan msn : D tabi ben msn acamıyorum bu aralar..ama halledeyım ..bır aksam da evde pc basında oldugumda röportaj yaparız ilerde

özelden mesaj atar randevulaşabiliriz =) No problem ben sana çakma bi msn alırım hediyem olsun =p

Geri