Rapid hesabım kapatılacak mı ?

1sc0rp!tX

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar bir çok kişinin hesabımı kullanması sonucu rapidshare hesabımı bloke etti..

Hesaba giriş yapılınca böyle bir yazı çıkıyor

Fraud detected, Account XXXXX : This Account has been illegally used by several users.

Türkçesi Sahtekarlık ya da düzenbazlık tespit edildi =) Bu Hesap birçok kişinin yasal olmayan yolla kullanılıyor..

Az önce müşteri hizmetlerini de aradım taaa İsviçreyi gayet de güzel konuştum adama sordum hesap kapatılacak mı dedi ki : Hesabınız bloke edildi..Şubemiz ilgilenecektir..Dedim ne zmn sonuçlanır "onu sizlerle paylaşamam" dedi bende tmm dedim

Ne olacak acaba hesap kapatılacak mı Başına daha önce böyle birşey gelmiş arkadaş varsa ne olduğunu paylaşırsa sewinirim

Yanarım yanarım içindeki 180.000 puana yanarım =(

bilgim yok ama kapatılırsa çok yazık olur..belki paylaşımlarını falan esas gösterip 18.000 puan hatrına bi şeyler yapabilirsin..sonuçta sitenin de büyük reklamını yapmış oldun dolaylı yoldan :goz:

ben bi yerde okumuştum şatışları yavaşladığından dolayı böyle bir karar almış artık 5 kişi kullanamıcakmış :D o yüzden 5 kişi download iptal olmuş :D kaynağı bulursam sizinle paylaşırım

RapidShare iLLegaL Dosya YükLeyen HesapLaRI Kapatiyor VE ßir Daha aÇMIYOR.. SaçmaLikTan ötede ßirşey.. Herkez iLLegaL Dosya iÇin kuLlaniyor HesaßINI LegaL oLan N yükLenirki Rapid'e.. Ama HesaßındaN Ümit Kes Derim. Tekrar açıLmadıgını Çok iyi ßiLiyorum..

İllegal paylaşım yüzünden kimlerin ne puanları gitti Fatih =) Bir kaç kişinin hesabının kapatılıp puanlarının silindiğine şahit oldum =( Aslında Known daha iyi bilir bu işleri ;)

275.ßin puancik hesaßım gitti ßenim :hhmanD Şikayetten ŞiKayet edene ßurdan Tekrar seLam söyLüyorum ProßLem degiL ßenim için :hhmanD :goz:

açılmaz o :) ....

Adama üstüne basa basa sordum kapatıldı mı adam diyor hayır bloke edildi ee dedim açılacak mı dedi o konuda ben bişey söyliyemem dedim peki kim söyleyebilir dedi sizi mail adresiyle haberdar edecez..

Geri