Rapid Premiumdan Bedava Yararlanmak Resimli Anlatım Koş

SiyahKedi

New member
Reaction score
0
Rapid8.Com | MegaUpload RapidShare Premium Link Generator. Direct Download bu siteye giriyoruz

İlk resimde yazdım ama tekrar yazayım.total account 0 olursa premium özelliklerden yararlanamazsınız.Yeşil simgeyi görürseniz 1 numaralı resimde bu yöntemle bedava olarak rapid premium hizmetlerinden yararlanrısınız.

2 nci adımda indirmek istediğimiz rapid linkini kopyalıyoruz

3 ncü adımda gösterdiğim yere linki yapıştırıyoruz

4 ncü adımda begin your download yazısına tıklayıp sınırsız indirmenin tadına varıyoruz :durdurun

5 sonuç

Resimleri çekip ilk kez bir konu anlattım yıllardır sömürdüğüm yeter dedim.Bi hatam kusurum olduysa affola.Bi faydam olduysa ne mutlu bana :smile:

İyi sömürmeler:durdurun

paylaşım için saol kardeş gerçekten işe yarıyor ancak büyük dosya indirirken yarıda kesiliyo ve dosya bozuk iniyo, çok büyük olmayan dosyalar için gayet ideal

bende indirmiyor opppss diye birşey yazıyor hikaye yanlış bilgi vermeyin

sanırım günlük her IP ye bellli bir limit veriyor ve o limiti aşarsanız indirme hakkınız bitiyor

paylaşım için saol kardeş gerçekten işe yarıyor ancak büyük dosya indirirken yarıda kesiliyo ve dosya bozuk iniyo, çok büyük olmayan dosyalar için gayet ideal

arkadasa katılıyorum 200 mb dosya indirirken kesiLdi..

Arkadaşlar yeşil yerde total acc 1 yada 2 yazarsa büyük dosya indirmeyin.Çünkü günlük download sınırı var sonuçta birinin hesabını kullanıyorsunuz.Total acc 2 den fazla olursa büyük dosyaları indirme şansınız çok olur.Siteyle alakalı sorun değil sadece dosya indirme sınırı doldugu an hatalı indiriyor.Küçük dosyaları acc 1 veya 2 yken indirin büyük dosyalar için 3 acc den yüksek oldugunda kullanın bu yöntemi.Böylelikle dosya indirme sınırına gelme olasılığınız düşer.

total acc 1 yada 2 yazarsa diyorsun ama göremedim bunlar nerde yazıyor rezimle göstersene iyi olur

indirdiğin dosya sorunludur kesinlikle sorunsuz çalışıyor.Denemeseydim açmazdım konuyu :smile:
anasayfadaki kullanılabilir kota tükendiğinde indirdiğin dosya tamamlanmış gibi iniyor ancak tabi ki çalışmıyor tamamı inmediğinden dolayı. o yüzden büyük dosya indirirken kotanın bitme ihtimali yüksek oldugundan küçük dosyalar için ideal...

Geri