Rapid Rapid Rapid!!!

Berduşşşş

New member
Reaction score
0
Hackhell ailesi Rapidshare hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz,önceden kotalı olduğumdan fazla işim olmamıştı,şimdi sınırsıza çevirdimde...

Rapidshare limitleri,kısıtlamaları vb. hakkında bilgi alabilirmiyim...Üyeliksiz kullanım için...
Üyeliği olmayanlar günde kaç dosya indrebilir,veya kaç mb...buna benzer kullanım bilgileri...

Şimdiden tşkrler...

İndirdiğin 2mb dan falan yüksek se sana bi daha indirmen 3-4 dk verir

Eğer indirdiğin dosya 15 ile 100 mb arası ise Sana baya bir dakika verir zaten görürsün

Premium satan cok arkadaş var hepsi linklerini rapidden sundukları için hepsinin hediye puanlarından satıcak coook rapid hesapları var sen 15 ytl ye bulursun hesap hiç dakika ile uğraşma derim

İndirmene göre dakika veriyor Free de hemde Saniye bekliyorsun

Premium kullanıcı olursan sana GÜNDE 10gb limit veriyor indirmen için

Dakika olayını karıştırmış olabilirim az ama şöyle böyle kim görse doğru der...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Saygılarımla ..

İndirdiğin 2mb dan falan yüksek se sana bi daha indirmen 3-4 dk verir

Eğer indirdiğin dosya 15 ile 100 mb arası ise Sana baya bir dakika verir zaten görürsün

Premium satan cok arkadaş var hepsi linklerini rapidden sundukları için hepsinin hediye puanlarından satıcak coook rapid hesapları var sen 15 ytl ye bulursun hesap hiç dakika ile uğraşma derim

İndirmene göre dakika veriyor Free de hemde Saniye bekliyorsun

Premium kullanıcı olursan sana GÜNDE 10gb limit veriyor indirmen için

Dakika olayını karıştırmış olabilirim az ama şöyle böyle kim görse doğru der...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Saygılarımla ..

Çoğu kişi konuya bakıp geçmiş bilgiler için saol...
-free de saniye bekliyosun
-downloadlar arasında bekleme dakikası var
-peki free kullanıcı günde ne kadar indrime limiti var??

Problem deil İşine yaradıysa ne mutlu bana

Konuya eklemek istediğin 1 şey daha var

Free kullanıcı İsterse internet hızı 200kb'sn olsun yinede Kısıtlanmaya maruz kalıyor
Yani İnternet hızın ne olursa olsun 50'kb sn ile indirmek zorunda bırakıyor..onunda bir yöntemi yok olamazda :)

Free nin bir limiti yok Modemi kapat 30 sn bekle sonra aç Sonra istediğini indirmeye devam et dakika beklemek istemiyorsan...

Ama dediğim gibi sana hız konusunda 50 den yukarısına izin vermiyor

Premium kullanıcılar ise İnternet hızları ne ise mesela 100kb ise onlar 100 ile indiriyor
...

Saygılarımla..

Bi Teşekür ' ü hakettim sanırım ??

Problem deil İşine yaradıysa ne mutlu bana

Konuya eklemek istediğin 1 şey daha var

Free kullanıcı İsterse internet hızı 200kb'sn olsun yinede Kısıtlanmaya maruz kalıyor
Yani İnternet hızın ne olursa olsun 50'kb sn ile indirmek zorunda bırakıyor..onunda bir yöntemi yok olamazda :)

Free nin bir limiti yok Modemi kapat 30 sn bekle sonra aç Sonra istediğini indirmeye devam et dakika beklemek istemiyorsan...

Ama dediğim gibi sana hız konusunda 50 den yukarısına izin vermiyor

Premium kullanıcılar ise İnternet hızları ne ise mesela 100kb ise onlar 100 ile indiriyor
...

Saygılarımla..

Bi Teşekür ' ü hakettim sanırım ??

Toparlamak Gerekirse...

Free
-indirmeye başlaman için saniye bekliyosun
-downloadlar arasında dakika bekliyosun
-2 dosya aynı anda indirilmioyor
-günlük indirme limiti yok(modemi kapat-aç tekrar indir)
-İnternet hızın ne olursa olsun 50'kb sn ile indirmek zorunda bırakılıyor

Yanlışım yoktur umarım...

peki hızlar neden böyle 1mbps alıyoruz en fazla 100kbps ile indiriyoruz bilgilendiren olursa sevinirim...

Not : Şuan premium alsan bile günde 2.66gb'den fazla indiremiyorsun , bilgine.

Öncelikle;
Eğer biraz ingilizcen varsa burayı okumanı tavsiye ederim http://rapidshare.com/faq.html

Bazı bilgileri zaten almışsın, rapidshare eskiden free kullanıcılara daha fazla imkan tanırdı, şimdilerde ise free userleri kısıtlamaları arttırıldı ve giderek de kısıtlamalar arttırılıyor.

Bu bağlamda eğer tavsiyemi sorarsan premium hesap kullanman. Çünkü sadece bizde değil tüm dünyada en çok indirme linki şuan rapidshareda..

Herkesin her ay 15 ytl gibi bir rakamı bütçesinden ayıramayacağınü düşünürsek, yada kredi kartıyla, banka hesabıyla vs.. sıcak parayla uğraşmak istemeyen userlede olabileceğini varsayarsak nasıl bir tavsiyede bulunabilirim?

Bir collector hesabı alarak (ücretsiz) uploadlar yapıp RS Puanı kazanarak bu puanlarınızı premium hesaba çevirmenizi tavsiye ederim. Her ay puanlarınızla pre üyeliğinizi uzatabilirsiniz.

İlk bakışta gözünüz yemeyebilir her ay 10.000 puan nasıl kazanırım diye.. Fakat dediğim gibi bu ilk bakışta (= Bi kaç püf nokta ile bağlantınızı ve sizi sıkmayacak boyutlarda, stratejik uploadlar yaparak [nedir bu strateji? örneğin internet dünyasını takip edip gündemde olan, en çok talep gören şeyleri upload etmek] ve bu uploadlarımızı internettte paylaşmak [indiriciye ulaştırmak (=] Bu şekilde zaten uploadlarınız biriktikçe puanlar katlanarak gelecektir. Bir süre sonra hiç upload yapmadan dahi akan puanlarla rahat rahat hesabınızı uzatabilirsiniz.

Yaklaşık 2 sene önce aldığım collector hesabımı i haftada premiuma çevirdim ve 2 yıldır kullanıorum. Araya 1 sene askerlik girmesine rağmen uzatma konusunda bi sıkıntı yaşamadım. [daha önce yapmış olduğum uploadlar sayesinde]

Aalında bu bir bakıma rapidshare ın ne verirsen onu alırsın felsefesinin bir ürünü. Upload yaparsan puanın olur.. Download da yaparsın böylece dilediğin gibi..

Bu kadar yazdım ama rapidshare fanatiği falan da değilim. Sadece fikir sahibi olman adına yazdım.

Bilip bilmeden sallayan çok.. Açıp siteyi baksalar free ve pre kullanıcıların olanakları arasındaki kıyaslamanın zaten rapidshare sitesinde yapıldığını görecekler. İndirme hız ve limitleri, bekleme süresi, serverlar hakkında bilgi vs. vs..

jjjjj.jpg

Kolay gelsin

rapidden ücretsiz dosya indirmeni sağlayan proğramlar var.
CryptLoad.... gibi programlar sayesinde rapidden üçretsiz dosya indirmeni sağlıyor.(tabi arada 15 dak bekliyon. ben 107kb ile cekiyor.)

Biri bizi durdursun...

Geri