rapidde beklemeyin (umarım işe yarar)

balalayka

New member
Reaction score
0
konu olarak buraı uygun gördüm yeri değil ise ilgili yere taşınsın mümkünse
abi nett egezerken bu yazıyı gördum bi yerde ben denedim gerçi işe yaramadı 29 mb lık bi dosy aindirdim sorasında bir dosy daha deneyim dedim inmedi ama bilgi olsun
diy eeklemek istedim
2 nolu maddeyi yapınca internet bağlantısı kopuyo 3 maddeyi uygulayınca tekrar bağlanıyoo

hem bu mesaj ile bi siftah yapalım :D abi hemen hemen butun wardom burada yaw :D

Yöntem:
Başlat /çalıştır /Cmd (Ms DOs komut istemi) ne geçin ve aşağıdakileri yazın :

1 ipconfig /flushdns <---Enter
2 ipconfig /release <---Enter
3 ipconfig /renew <---Enter
4 exit <--------Enter

Ayrıca Her Komut Yazıldıgında
İnternet explorerin üzerinde sağ tuş yapın özelliklere, oradan tanımlama bilgilerini ve dosya bilgilerini silin

saygılar

hmm 2 nolu bağlantıda senin ip adresini değiştiriyo anladığım kadarıyla zatenn bunu bi kaç değşik şekişldede yapablirsin bana zor geldiğinde yapmadım ama genelde kullanlıan yöntem cookileri sil tanımlama bilgisini sil ve modeme bi reset at sorun çözülüyo benim bilidiğim kadarıyla ;)

chamfer' Alıntı:
hmm 2 nolu bağlantıda senin ip adresini değiştiriyo anladığım kadarıyla zatenn bunu bi kaç değşik şekişldede yapablirsin bana zor geldiğinde yapmadım ama genelde kullanlıan yöntem cookileri sil tanımlama bilgisini sil ve modeme bi reset at sorun çözülüyo benim bilidiğim kadarıyla ;)

+1 bende senin gibi yapıyom doru aslında en garantilisi de buu ama benim modem reset için ayağa kalkıp 3-5 adım atmam gerekiyoo eezor geliyoodu tabi heheh
sanırım buda ayağa kalkmadan olan bir yolu :D
saygılar

aslında firefox la yapılıyodu yaa gerçi bende rapid en fazla 10 saniye falan oluyo da tek sorun sınırlı olması

abi eline sağlık :) Teknik bi işş çıkarmışşsın eline sağlık ama bencede bunu daha türk işi "cookie tanımlama bilgisi silme + modem ress" gibi bi yöntemle halletmek dahaa kolay :D SAOL!

Geri