Arkadaşlar bugün film indirirken aklıma bir eşy geldi ve kendime sanal bir bilgisayar yarattım
bunu yapmak için adres g.ho.st adres güzel bir adres buraya giriyorsunuz ve üye oluyorsunuz.
ve normal olarak kendi bilgisayarınızdan rapidden bir dosya indiriyorsunuz.
daha sonra g.ho.st hesabımıza giriş yapıyorsunuz burada ghost browser var onu açıyorsunuz daha sonra indireceğiniz rapid adresine adrese yapıştırıyorsunuz ve giriyorsunuz.daha sonrada normal dosya çeker gibi çekin.
3. dosyayı indirmek istiyorsanız yine browserımıza giriyoruz. ve resimde görülenleri yapıyoruz
bunları yaptıktan sonra g.ho.st iel ilgili herşeyi kapatın daha sorna tekrar açın ve yine rapid adresini ghost browserımıza yapıştırıyoruz ve normal şekilde indiriyoruz.
buda kanıtı 4 dosya çektim aynı anda 3ü ie de 1 i firefoxda
siz bu yöntemi arttırabilirsiniz istersenişz aynı anda 100 dosyada çekebilirsiniz ama uğraştırır 
BÜTÜN HERŞEY BANA AİTTİR LÜTFEN EMEĞE SAYGI
Yapamadığınız yer olursa lütfen söylerin yardım ederim.
:durdurun:durdurun:durdurun
1 teşekkürü çok görmeyin.
bunu yapmak için adres g.ho.st adres güzel bir adres buraya giriyorsunuz ve üye oluyorsunuz.

ve normal olarak kendi bilgisayarınızdan rapidden bir dosya indiriyorsunuz.
daha sonra g.ho.st hesabımıza giriş yapıyorsunuz burada ghost browser var onu açıyorsunuz daha sonra indireceğiniz rapid adresine adrese yapıştırıyorsunuz ve giriyorsunuz.daha sonrada normal dosya çeker gibi çekin.

3. dosyayı indirmek istiyorsanız yine browserımıza giriyoruz. ve resimde görülenleri yapıyoruz

bunları yaptıktan sonra g.ho.st iel ilgili herşeyi kapatın daha sorna tekrar açın ve yine rapid adresini ghost browserımıza yapıştırıyoruz ve normal şekilde indiriyoruz.
buda kanıtı 4 dosya çektim aynı anda 3ü ie de 1 i firefoxda

BÜTÜN HERŞEY BANA AİTTİR LÜTFEN EMEĞE SAYGI
Yapamadığınız yer olursa lütfen söylerin yardım ederim.
:durdurun:durdurun:durdurun
1 teşekkürü çok görmeyin.