Rapidshare den dosya indirirken download yarıda kesiliyor

CyberTURK

Bir Tufan Olurum Sustuğun Her Yerde
Reaction score
0
arkadaslar son zamanlarda rapidshareden dosya indirirken problem yasamaya basladım. coğu sefer bir dosyayı birkac sefer indiriyorum.zamanım bosa gidiyor bazen yarım saatlik dosyayı 1.5 saatte indiriyorum iyice sıkıntı olmaya basladı. acaba problem bendemi yoksa son dönemde yaygınlasmayamı basladı. yorum belirtirseniz sevinirim. artık upload yaparken baska site kullanmaya karar verdim. eğer genel bi durumsa umarım upload yapan arkadaslar farklı siteler kullanır. yorumlarınız ve önerilerinizi bekliyorum.

Dns ayarlarını deiştir arkadasım.

4 2 2 1
4 2 2 2 seklinde yaparsan sorunun çözümesi gerekiyor. Nasıl olacagı hakkında fikrin yoksa pm at yardımcı olmaya calısırım:goz:

Nadiren de olsa benzer sorunlar çıkıyor. Ama TürkTelekom'a veryansın ediyorum o zaman.

arkadaşlar aynı sorun bende de başladı. ramazanda peş peşe büssürü dowland yapıyordum.şimdi ise ilk partı zorla indiriyorum ancak diğer parta geçince 100 50 cıvarında kesiliyor.pc yeniden başlatmadan Rapidshare diğer partı hem yarıda kesiyor.internet kopmuyor bu arada kafayı yişyeceğim yardım

Ne yaptıysamm bu sorunu çözemedim. Dosya indiriyorum bağlantı aniden kesiliyor...yaklaşık yarım saat sonra geliyor. rapid in ana sitesine bile giremiyorum...diğer sitelere girebiliyorum ama...yardım edin arkadaşlar...teşekkürler...

Geri