Rapidshare ile Para Kazanın

Kiowa Apache

Ŧreedoʍ ŦoreveƦ
Reaction score
0
Online dosya paylaşım devi Rapidshare, yeni puanlama ve ödül sistemiyle çok ses getirecek gibi görünüyor.

Popüler paylaşım sitesi Rapidshare, uzun süre kullanıcılarını üzdükten sonra köklü bir değişim içerine girdi. Artık paylaştığınız dosyaların, kayıtlı veya bedava kullanıcıların indirme oranına göre para kazanma şansınız var.

Rapidshare'den ücretli üyelik satın almış ve dosyaları bu şifre aracılığı ile indiren kişilerin indirmiş olduğu her dosya başına bir puan alıyorsunuz. Bu puanlar şifreli ve şifresiz kullanıcı olmak kaydı ile sistemde tutuluyor.

rapidshare-para11251375948.jpg

1000 adet premium hesaptan dosya indirme karşılığında 0.85 Euro para Rapidshare hesabınıza yansıyor. Böylece ücretli üyelik satın alıp sizin dosyalarınızı indirenlerden ek gelir elde edebiliyorsunuz. Request Payoff tuşuna tıklayarak, PayPal hesabınız aracılığıyla kazandığınız parayı temin edebiliyorsunuz. Ücretsiz kullanıcıların indirme sayısı ise, üyeliğinizi uzatmanıza imkan tanıyan puanları sağlıyor.

Rapidshare'in yeni sistemini beğendiniz mi?

ßenim tek hesaßta 50 avro oLDu ößürLeride ßi o kadar var zengin oLdum :hhsigara

Rapid benim parayı ödemek için Dünya Bankasından Kredi çekecekmiş :durdurun :p :D

iLginç uygulama .
Bu Rapid puanları 1,2 Point diyor - Normal Free Rapind Puanla Takas Edilebiliyor mu ?
Bir Buton daha var altta .
:saskin

evet istersen çevirebiLiyorsun puanLarını pre'den geLen puanLarLa euro birikiyor ya pre puanLarını çevirerek euro oLarak kazanç eLde etmek istersen böyLe yapabiLiyorsun.ama ben hesap satarım uzatırım diyorsan free puanLarına dokunmamak gerekiyor

Ben,de Ortak Alın 50.4 Euro'da benim var,Taşımak için araç lazım olursa traktörde benden :)

Bişey dikkatimi çekti şimdi,Orada 1000 puana 0.85 Eoro vermiş,Benimkine baktım 1000 puana 1 euro vermiş :saskin

Konunun cinsine göre değişiyormu yoksa :durdurun

Puan Arttıkça Oranda Artıyor 1000 puana 1.13 euro veriyor şimdi :

Exchange-Rate: 1.13 Euro per 1000 Premium RapidPoints

Zenginmi Olcaz ne ? :D

Ordan gelecek paradan ne hayır gelirki :)

Siz en iyisi bana havale edin onları :gulumseCocuk:

Geri