RapidShare Taktikleri

clemarie

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bildiğiniz gibi rapidshare başımızın belası ama bi nebzede olsa size vereceğim taktikler işe yarıyacakdır.
1-) ilk olarak modemin fişini çekmeyin fiş çekmek yerine ADSL kablosunu telefondan gelen splitterdan yani o kabloyu çıkarıp 10 sn bekledikden sonra tekrar takın daha çabuk olacakdır.
2-) 2. olarak ise yine bildğiniz gibi rapidshare nin bir sürü serverı var ama her server bizde max hızda download etmemize izin vermiyor peki nabıcaz iptal edip bi bi kaç dk dahamı bekliyceğiz tabiki hayır.

Yanıt : resimdede gördüğünüz gibi 23,5 kb ile çekiyorum.(resim görünmüyorsa TIKLA) fakat ben bu hızda çekmek istemiyorum ve cancel diyorum şimdi rapidsharenin o anki sitesine hiç dokunmuyoruz ve başka bi server seçip enter basıyoruz eğer o serverda istediğimiz hızda çekmemize izin vermiyorsa işlemi tekrarlayın.

image.php

İyi Downloadlar.:victory:clap

Tşk 2. yi biliyodum da 1. yi senden öğrendim.

? Gerek yok başta Level'i seçin gerisi gelir

arkadaşlar sonuç olarak bilmeyenler için yardımı olacağını düşündüm yrumlar için tşk ;)

Hiçbişey yapmasam bile, senin caps aldığın saatlerde en az 2 kat daha hızlı indiriyorum.saat 22 sonrası ise 120 lerin üzerine çıkıyor.Bu değişebilir bölgeden bölgeye ok.
Fakat o ilk dediğin şey bana daha zormuş gibi geliyor.fiş çekmek veya kablo çıkartmak yerine doğrudan modemin düğmesine tıklıyorum ve işlem tamam.
Sonuçta aynı işi yapıyoruz.
Verdiğin paylaşım ve bilgiler için saol. :goz:

2.yi pek anlayamadım biraz açıklasan sevinirim

sağolasın klavyene sağlık

şu ana kadar en fazla 110 ile çektim premiumsuz

"server switch" programını kullanın size rapidin serverlerinin yoğunluğunu gösteriyor. doluluk oranı en düşüğünü seçip en yüksek hızda download yapabilirsiniz. uğraşmanıza gerek lamaz.

arkadaşım her geçen gün rapid açıklarını kapatıyor ve senin bahsettiğin uygulama artık yok bunun dışında ise swichtense line kablosunu çıkartmanın anlamını anlamışta değilim lakin paylaşımın için emeğin için şimdiden teşekkür ederim ...
Rapid bu ne zaman nasıl bir prosedüre imza atacağı belli olmaksızın açıklarını kapatıyor ....

yaa kafayı yicem 115 le ındırıyodum %75 e geldım 5 e dustu doısyanın gerı kalanı ıcın 1 saat 44 dk sure kaldı sadece 100 mb bı dosya ıcın ugrastıgıma bakın

Geri