Türkcell’ in tavuklu reklam filimlerine bir yenisi daha eklendi. Bu reklam filiminde Recep İvedik uykusunda “Semih Semih hadi vur lan, lan vur didim sana” diye sayıklıyor daha sonra recebin gözüne ne olduğu belli olmayan bi ışık gelerek Recebi uykusundan uyandıyor.. Ancak türkcell için çekilmiş olan recebin tavuğu, film olarak çekimlere başlanacak.
Reklamı izlemek için tıklayınız
Edit: Reklam Filminin 2.ni az önce tv de izledim... recebi uyandıran şey turkcell in tavuğu...
ona kızıyor ve "bu ne özentilik tavuğa takmışlar boynuzu onun moynuzlarını mecdiyeköye dağru çevirin" gibisinden birşeyler söylüyor... bulabilirsem onuda ekleyeceğim eğer elinde olan varsa onuda bu başlık altından paylaşırsa sevinirim....
Reklamı izlemek için tıklayınız
Edit: Reklam Filminin 2.ni az önce tv de izledim... recebi uyandıran şey turkcell in tavuğu...
ona kızıyor ve "bu ne özentilik tavuğa takmışlar boynuzu onun moynuzlarını mecdiyeköye dağru çevirin" gibisinden birşeyler söylüyor... bulabilirsem onuda ekleyeceğim eğer elinde olan varsa onuda bu başlık altından paylaşırsa sevinirim....