Recep Tayyip Erdoğan sonrası Ak Parti`nin başına kim geçebilir?

• Kullanılan toplam oy
    77

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0

Ben Partiyi bilmem ama Başbakan'lığa Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu'nu layık görüyorum.

Tayyipten sonra kimse gelmesin mümkünse..Gönülden geçene değil takdire bakmak gerekir.

yazdıklarının alayı amerikada barbekü partisi veriyor olacaklar,kuntalar koltuk savaşı yaparken :)

ahmet davutoğlu takdirle karşılayacağım isimlerden dir .. Önce hayırlısı olan tabiki..

amerka kimiisterse o olsun. amerika için hayırlı neyse o olsun. amerka başımızdan eksik olmasın. Herşeyimiz dinimiz kanmımız canımız amerkaya feda olsun. yeterki yaşasın amerika.

Erdal bakkal gözardı edilmemeli
Ekonomi bilgisi oldukça yüksek

ya sistem değişirse?! federal sistem, eyalet sistemi gelirse ne olacak? Bu anketin hiç bir hükmü kalmaz o zaman. Gidişat da bunu gösteriyor gibi.

ben yukarıda tek bir şık görüyorum sizdede aynısımı acaba?
bende sadece Fikrim yok/İlgilenmiyorum var
hiçbiri olsaydı oda olurdu ama olsun oda yeter.

Sadece duyduğum için söylüyorum.Bir ara İ.Melih Gökçek geçecek diyorlardı.Dediğim gibi sadece bir duyum...

Kimse Erdoğanın yerini dolduramaz ama o olmazsa da Abdullah Gül olsun

αqqα уєкяυ;5494187' Alıntı:
Doğru . O "Boş" luğu kimse dolduramaz.:laugh:

senin zihniyetindekiler boş olduğu için bu millet 60 yıldır her seçimde tokatlıyor

senin zihniyetindekiler boş olduğu için bu millet 60 yıldır her seçimde tokatlıyor

Yav hep senin zihniyetin senin partin senin başkanın diyorsunuz da . İdrak sorununuz mu var ? ben parti desteklemiyorum. Akpye tahammülüm yok sadece. :closedeyes:

Geri