Recep Tayyip Erdogan Ve Tayfasi Gercekten Degistimi ????

exici

New member
Reaction score
0
Evet arkadaslar degistim demekler degisiliyor mu sizce?Simdi söyle bir gözden gecirelim.Kendilerini islamci olarak tanitan bir grup var önümüzde,yani en azinda bu güne kadar öyle tanitiyorlardi.Peki madem degistiler neden bunlari sürekli olarak belli bir medya grubu savunuyor örnegin zaman yeni safak akit vb gazetler burc fm stv gibi televizyon kanallari.Bu insanlarin ekonomik anlamada ne yaptiklari umurmda degil,mademki isalm adina yola ciktilar ne yaptilar islam adina.Az daha komsumuz iraga abd ile birlikte girip msülüman kardeslerimizin kanini akitacak olan hükümet kimdi acaba?Zalimin zulmüne ortak olan yahut bu zulme sessiz kalan da zalimdir diye buyuruyor islam büyüklerimiz.Zalimler ve kafirler cehennem ehlidir diyor yüce Kuran-i Kerim.Peki faiz haramdir diyen Allah-u Tealaya benmi baskaldiriyorum,ogluma banka kredisiyle gemi alarak.Ne degismesi arkadaslar bu gibi bircok örnek var,taaa en basindan beri yapageldikleri.Islami sadece namaz kilmaya ve kadinlarin basini kapanmasina indirgeyen zihniyetten ne bekliyorsunuz.Evet halkimizin cogunlugu AKP ye oy vermistir.Oy veren kisilerle yapilan röportajlarda büyük cogunluk dinimin partisine oy verecegim demistir.Sayin Basbakanimizin oglu(Secilmis oldugu icin istesemde istemesemde benimde basbakanimdir ve elestirmekte en dogal hakkimdir) acaba neden askerlik yapmamistir ve su anda nerede calisiyor(Sanirim IMF de calisiyordu)

Aslinda söylecek cok söz var ama fazla yazmama gerek yok.Din ile uyutulan halklarin kendine gelmesi en az 40 yil sürer.Dinini bilmeyen,ögrenmeyen yada bilsede isine gelmeyen bizim gibilerde gider böyle partilere oy verir.Elbetteki hirsizlik yapanda,zina edende,icki icende müslüman olabilir.Ama bu gibi kisileri ben islamin bayraktarlari olarak görmek istemiyorum.dedigim gibi benimde bir cok günahim var ama ben cikipta kamunun önünde islamin bayraktarligini yapmiyorum.

kur bir parti ona oy verelim he ne dersin

bu arada hos geldin
bu konuyu açma heycanıyla belki üyeleri tanıyalım bölümünü unutmuşsundur

mercanlı' Alıntı:
kur bir parti ona oy verelim he ne dersin

bu arada hos geldin
bu konuyu açma heycanıyla belki üyeleri tanıyalım bölümünü unutmuşsundur

arkadaş bir paylaşım yapmış katılmayabilirsin ama dalga geçemezsin. üyeleri tanıyalım bölümünde ne var hemde? kim bu forumun üyeleri tabiki farklı görüşler olacaktır. Kahramanlık yapmana gerek yok. Varsa karşı tezin güzelce anlat bunda ne var ki?
Ama senin karşı tezin olabileceğine ihtimal vermiyorum :)

hımm yenı uye sımdı hemen lafa tayyıpten gırerse ılgı olur dusuncesı bıde ortayı tam karıstıracak bı laf attımı tamam artık KONUNA DESTEK VERMIYORUM ARKADASIM

carettaist' Alıntı:
arkadaş bir paylaşım yapmış katılmayabilirsin ama dalga geçemezsin. üyeleri tanıyalım bölümünde ne var hemde? kim bu forumun üyeleri tabiki farklı görüşler olacaktır. Kahramanlık yapmana gerek yok. Varsa karşı tezin güzelce anlat bunda ne var ki?
Ama senin karşı tezin olabileceğine ihtimal vermiyorum :)

hımm haklısın ne diyim

benim anlamadıgım niyese insanların kendi partileri bir numara kendi partileri dogru başka partiler kötü

kendi partilerine oy verenler filozof başka partilere oy verenler cahil oluyor okumamış oluyorlar

işde buu anlamıyorum

mercanlı' Alıntı:
hımm haklısın ne diyim

benim anlamadıgım niyese insanların kendi partileri bir numara kendi partileri dogru başka partiler kötü

kendi partilerine oy verenler filozof başka partilere oy verenler cahil oluyor okumamış oluyorlar

işde buu anlamıyorum

Benim amacim hakli yada haksiz olmak degil,ve ben CHp taraftariyim ancak 2002 secimlerinde CHP ye oy vermedim,cünkü yönetimdeki adamlarin izledikleri siyaseti desteklemiyorum,pari icindeki yalnislari acik bir sekilde elistirebiliyorum.Bu secimlerdeyse yurtdisinda oldugum icin oy kullanamadim ki kullansaydim yine gecersiz oy verirdim.Körükörüne hic bir partiyi desteklemem.Hepmiz uyanik olmak zorundayiz.Kim ne adina ortayi cikmis bir göz atmaliyiz ve savundugu ne degerlere ne kadar bagli bir bakmaliyiz.

JeNk' Alıntı:
hımm yenı uye sımdı hemen lafa tayyıpten gırerse ılgı olur dusuncesı bıde ortayı tam karıstıracak bı laf attımı tamam artık KONUNA DESTEK VERMIYORUM ARKADASIM
birincisi ortayi karistirma gibi bir derdim yok,ikincisi ilgi cekme gibi bir derdim hic yok,ücüncüsü türkiyede yasamiyorum ama orasi benimde ülkem ve diledigimi kimseyi asagilamdan yada kücük görmeden söyleme özgürlügüne sahop oldugumu düsünüyorum...Farkli düsüncelerimiz olmasa dünya cok renksiz olurdu zaten degilmi?bEN BU PARTIDEKILERIN SAMIMIYETINE INANMIYORUM

d261726280ja346a4b.jpg

mutasyona uğramışş ampulll

değişimm bööle bişii olsa gerekk:D

hiç siyasete girmicem yada erdogan değiştimi değişmedimi bilmiom ama bi insanın tamamen değişebileceğine inanıyorum bunu en yakın akrabalarımdan biliyorum hayatını tamamen tersine cevirdiler fikirleri tamamen tersine döndü yaşam tarzları tamamen tersine döndü yani değişim olmucak bişe deil

Geri