Evet arkadaslar degistim demekler degisiliyor mu sizce?Simdi söyle bir gözden gecirelim.Kendilerini islamci olarak tanitan bir grup var önümüzde,yani en azinda bu güne kadar öyle tanitiyorlardi.Peki madem degistiler neden bunlari sürekli olarak belli bir medya grubu savunuyor örnegin zaman yeni safak akit vb gazetler burc fm stv gibi televizyon kanallari.Bu insanlarin ekonomik anlamada ne yaptiklari umurmda degil,mademki isalm adina yola ciktilar ne yaptilar islam adina.Az daha komsumuz iraga abd ile birlikte girip msülüman kardeslerimizin kanini akitacak olan hükümet kimdi acaba?Zalimin zulmüne ortak olan yahut bu zulme sessiz kalan da zalimdir diye buyuruyor islam büyüklerimiz.Zalimler ve kafirler cehennem ehlidir diyor yüce Kuran-i Kerim.Peki faiz haramdir diyen Allah-u Tealaya benmi baskaldiriyorum,ogluma banka kredisiyle gemi alarak.Ne degismesi arkadaslar bu gibi bircok örnek var,taaa en basindan beri yapageldikleri.Islami sadece namaz kilmaya ve kadinlarin basini kapanmasina indirgeyen zihniyetten ne bekliyorsunuz.Evet halkimizin cogunlugu AKP ye oy vermistir.Oy veren kisilerle yapilan röportajlarda büyük cogunluk dinimin partisine oy verecegim demistir.Sayin Basbakanimizin oglu(Secilmis oldugu icin istesemde istemesemde benimde basbakanimdir ve elestirmekte en dogal hakkimdir) acaba neden askerlik yapmamistir ve su anda nerede calisiyor(Sanirim IMF de calisiyordu)
Aslinda söylecek cok söz var ama fazla yazmama gerek yok.Din ile uyutulan halklarin kendine gelmesi en az 40 yil sürer.Dinini bilmeyen,ögrenmeyen yada bilsede isine gelmeyen bizim gibilerde gider böyle partilere oy verir.Elbetteki hirsizlik yapanda,zina edende,icki icende müslüman olabilir.Ama bu gibi kisileri ben islamin bayraktarlari olarak görmek istemiyorum.dedigim gibi benimde bir cok günahim var ama ben cikipta kamunun önünde islamin bayraktarligini yapmiyorum.
Aslinda söylecek cok söz var ama fazla yazmama gerek yok.Din ile uyutulan halklarin kendine gelmesi en az 40 yil sürer.Dinini bilmeyen,ögrenmeyen yada bilsede isine gelmeyen bizim gibilerde gider böyle partilere oy verir.Elbetteki hirsizlik yapanda,zina edende,icki icende müslüman olabilir.Ama bu gibi kisileri ben islamin bayraktarlari olarak görmek istemiyorum.dedigim gibi benimde bir cok günahim var ama ben cikipta kamunun önünde islamin bayraktarligini yapmiyorum.