estikaan
CRAZY MEN
--------------------------------------------------------------------------------
Reha Muhtar 100 yaşını aşmış bir köylüyü programına davet etmiş :
-Efendim, bu kadar zamanda kimbilir ne güzel olaylar yaşamışsınızdır. Güzel bir anınızı anlatır mısınız", diye sormuş.
İhtiyar başlamış :
-Bir gün bizim muhtarın eşeği kayboldu. Bütün köy eşeği aramak için dağa çıktık. Saatlerce aradık. Sonunda da bulduk.Başladık dağ yolundan aşağı inmeye. Birden bizim muhtarın eşeği gözümüze bir güzel görünmeye başladı...
Derken Reha Muhtar araya girmiş :
-Aman efendim, oraya girmeyelim, bu hikaye tehlikeli olmaya başladı.Başka bir güzel anınızı anlatın.
İhtiyar köylü söze devam etmiş :
-Bir gün bizim muhtarın kuzu kayboldu. Bütün köy muhtarın kuzusunu aramak için dağa çıktık. Saatlerce aradık. Sonunda da bulduk. Başladık dağ yolundan aşağı inmeye. Birden bizim muhtarın kuzu gözümüze bir güzel görünmeye başladı..
Demeye kalmadan Reha Muhtar yine adamın sözünü kesmiş :
-Aman efendim, oraya da girmeyelim. Siz en iyisi kötü bir anınızı anlatın.
Adam yeniden söze başlamış :
-Bir gün ben kayboldum...:vur
Reha Muhtar 100 yaşını aşmış bir köylüyü programına davet etmiş :
-Efendim, bu kadar zamanda kimbilir ne güzel olaylar yaşamışsınızdır. Güzel bir anınızı anlatır mısınız", diye sormuş.
İhtiyar başlamış :
-Bir gün bizim muhtarın eşeği kayboldu. Bütün köy eşeği aramak için dağa çıktık. Saatlerce aradık. Sonunda da bulduk.Başladık dağ yolundan aşağı inmeye. Birden bizim muhtarın eşeği gözümüze bir güzel görünmeye başladı...
Derken Reha Muhtar araya girmiş :
-Aman efendim, oraya girmeyelim, bu hikaye tehlikeli olmaya başladı.Başka bir güzel anınızı anlatın.
İhtiyar köylü söze devam etmiş :
-Bir gün bizim muhtarın kuzu kayboldu. Bütün köy muhtarın kuzusunu aramak için dağa çıktık. Saatlerce aradık. Sonunda da bulduk. Başladık dağ yolundan aşağı inmeye. Birden bizim muhtarın kuzu gözümüze bir güzel görünmeye başladı..
Demeye kalmadan Reha Muhtar yine adamın sözünü kesmiş :
-Aman efendim, oraya da girmeyelim. Siz en iyisi kötü bir anınızı anlatın.
Adam yeniden söze başlamış :
-Bir gün ben kayboldum...:vur