Resimlere Yazi Yazmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamişti!....

yamakası

New member
Reaction score
0
11486595708705.jpg

11486596573927.jpg

burdan

ben buraya açtım ama eger başka bi yere taşınacaksa özür ...

***********************************************************************************************

açıklama:

site iki dilede ingilizceyi seçin ve resimleri görceksiniz resmin alt1nda write on var tikla ve resmin yanindaki yere istediini yaz ama ingilizce karakter sonrada next e tıkla ve resim çiksin karsina sonrada kaydet..

yaMaKaSi dostum sadece bu resim üzerinde mi işlem yapılıyor başka resimleri nasıl eklicez bizametttt anlatır tam ossun ehehehehe

Bookmark'a tasıdım :goz:

Ama harbıden güzelmiş ;)

i13238_ScreenShot004.bmp

daha çok resim seçenegi war
denemek lazım:):)

kendi bilgisayarımızdaki resimleri ekleyip üzerlerine ekleme yapabiliyormuyuz aga almanca yoq ingilizce olsa çözerdim ama maalesef becerebilen varsa aydınlatsın bizi bizaaametttt

resmin üzerinde farklı kaydet dedin mi tamamdır!...:)

yaMaKaSi' Alıntı:
resmin üzerinde farklı kaydet dedin mi tamamdır!...:)
onu demiyorum dostum benim bilgisayardaki resimleri oraya aktarıp üzerine yazı yazabiliyor muyuz onu soruyorum yaffffff

ben de onu yapmaya çalışıyorum :)

saçmalamayın abi ya..olur mu hiç kendi resminin üstüne ekleme..ordaki resimler,seçilmiş resimler..normal bi resim koyarsanız bilgisayarda yazdıınız çok belli olur abi..

bi de ingilizce yapmak için,sayfa açılınca sol alt köşeye bakın,2 tane küççücük resim war..biri uk,biri de bayraı.uk ninkine tıklarsan ingilizce yaparsın,diğerine de tıklarsan almanca olr..

Geri