Resimli Program Anlatım Bölümü İstek, Yardım ve Şikayet Hattı

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
Açılan Konular ve Yazılan Cevaplarla ilgili Her Türlü Sorunları ( Küfür, Hakaret, Reklam vb. Şikayetlerinizi ), Bu Başlık Altından Bildirebilirsiniz.

Resimli Olarak Açıklanmasını İstediğiniz Konuları, Program Adı ve Versiyonunu da Yazarak Bu Başlık Altından Bildirebilirsiniz. İstekte Bulunulan Her Konu İçin Yardım Sözü Veremeyiz, Fakat Elimizden Geldiği Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırız.

İstek Alan Konular Resimli Program Anlatım Bölümüne Açılacak ve Buradan Sadece Konu Linki Verilecektir.

Bu Bölümde Paylaşım Yapmak Yasaktır.

Gunde 100 Program Anlatımı ısterım Ona gore =)

( Acoustica CD/DVD Label Maker ) bu program nasıl kullanılır bide türkçesi yokmu.

Yahu Allah Rızası Için Biri Yardım Etsin Bazı Sitelerin Ileti Yazma Kutucuğuna Copy Paste Yapamıyorum Yasaklamışlar Bunu Açmak Için Bi Program Warsa Yardım Edin çok Acil Gerekli Teşkkürler

NERO yu Unutun Artık Tarihe Karıştı-Ashampoo Burning Studio 2009 [TR&FuLL]

bu programla vcd formatına nasıl dönüştüreceğiz nero kendi kendine dönüştürüyordu

Arkadaslar adobe photoshop cs4 programin forumdan indirmin trial olarak kurdum crak var bunu tam surum yapmak istiyrum. Nasil yapacagim lutfen anlatirmisiniz? Tesekkurler

Arkadaslar adobe photoshop cs4 programin forumdan indirmin trial olarak kurdum crak var bunu tam surum yapmak istiyrum. Nasil yapacagim lutfen anlatirmisiniz? Tesekkurler

elimde cs4 olmadigi için resimli olarak anlatamam fakat biraz arastiridim buna gore programi normal bir sekilde kurduktan sonra crack dosyasini programın kurulu oldugu dizin içine yapıştırıp çaliştiriyorsun yani patch işlemi..

Ilgin icin tesekkurler . Kopyaladim crak dosyasini kopyaladim. Sonra calsitirdim patch'e basip programin dizin orda gordu ac dedim . Fakat sonra yine patch failed yazdi. Bilmiyorum. serial numarasi giryorum . Forumda buldum keymaker butun adibe urunleri icin onu kullandim ilk once kabul ediyor sonra tekrar actigimda bu serial numaranin yanlis oldugunu soyleyip tekrar aktivasyon istiyor.

Ilgin icin tesekkurler . Kopyaladim crak dosyasini kopyaladim. Sonra calsitirdim patch'e basip programin dizin orda gordu ac dedim . Fakat sonra yine patch failed yazdi. Bilmiyorum. serial numarasi giryorum . Forumda buldum keymaker butun adibe urunleri icin onu kullandim ilk once kabul ediyor sonra tekrar actigimda bu serial numaranin yanlis oldugunu soyleyip tekrar aktivasyon istiyor.

İşletim sistemin Vista ise Crack dosyasını çaliştirirken, Dosyayı ters tıklayıp yönetici olarak aç de.. bu da olmazsa linkleri paylaşan arkadastan yardim isteyebilirsin.

Cok tesekkurederim . Evet sistemim vista . Crak dosyasini ters tiplayip yonetici olarak actigimda calisti. Cok tesekurederim size Arpej

catia v6 2009 kurulumunu ve crackini resimli olarak anlatabilecek arkadaş varsa minnettar oluruz. teşekkürler.

nebim winner programını biri anlatabilir mi?

sanal makina programının anlatımını rica edecektim.

Geri